Kayserispor’da hedef İstanbul’dan 3 puanla dönmek

Kayserispor’da hedef İstanbul’dan 3 puanla dönmek

Ethem Balcı: “Ligde üst sıralarda yer almak istiyoruz”

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor’un genç futbolcusu Ethem Balcı; ligde üst sıraları hedeflerini belirterek, İstanbulspor karşılaşmasını kazanmak istediklerini ifade etti. 

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, 21. Haftada deplasmanda oynayacağı İstanbulspor karşılaşmasının hazırlıklarını tesislerde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. 

Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Dar alanda yapılan pas çalışmaları ile devam eden antrenman taktik çalışmaları ile tamamlandı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor’un 19 yaşındaki futbolcusu Ethem Balcı, İstanbulspor maçını kazanıp ligde yukarı sıralara çıkmak istediklerini belirterek şunları ifade etti.  “Hazırlıklarımız sürüyor. İstanbulspor maçına hazır olduğumuzu hissediyoruz. Beşiktaş maçında mağlup olduk ama İstanbulspor maçını kazanıp ligde yukarı sıralara çıkmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapıp bu maçı kazanmayı düşünüyoruz. Ligde inşallah hocam süre verdiği sürece elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Ligde de gol atmak, asist yapmak gibi hedeflerim var. İnşallah bunları en kısa sürede gerçekleştireceğimi düşünüyorum.” 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı