Kayserispor’da, İstanbulspor hazırlıkları

Kayserispor’da, İstanbulspor hazırlıkları

Cardoso: 3 puanla dönmek istiyoruz 

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor Pazar günü oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Kayserispor’un başarılı kanat oyuncusu Miguel Cardoso antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada İstanbulspor maçına odaklandıklarını ve bu maçtan 3 puanla dönmek istediklerini ifade etti.

Spor Toto Süper Ligin 21. Haftasında deplasmanda İstanbulspor’la karşılaşacak olan Kayserispor hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Beşiktaş’a 2-0 kaybeden Sarı Kırmızılılarda hedef İstanbul’dan galibiyetle dönerek önceki hafta yaşanan mağlubiyeti unutturmak. 

Kayserispor’un Portekiz’li kanat oyuncusu Miguel Cardoso yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

Pazar günü önemli bir maça çıkacaklarını belirten Miguel Cardoso şunları kaydetti. “Hazırlıklarımız iyi bir şekilde ilerliyor. Şu anda haftanın ortasına geldik. Tabi biliyorsunuz hafta içi maç olmadığı gibi normal bir hafta gibi çalışma fırsatımız var. Önümüzdeki İstanbulspor maçı bizim için önemli bir müsabaka. Çünkü son olarak Beşiktaş’a karşı bir mağlubiyet almıştık. Şimdi İstanbulspor’a karşı 3 puan almak istiyoruz. “

Miguel Cardoso, basın mensuplarının kupada Fenerbahçe ile eşleşmeleri hakkındaki sorusuna da şu an ki odak noktalarının lig olduğunu belirterek şunları ifade etti.  “Fenerbahçe maçına biraz daha zamanımız var. Şu an için odak maçımız ilk maç olan İstanbulspor maçı. Lige konsantreyiz. Tabi Fenerbahçe zor bir rakip, zor bir maç olacak kupada. Ama şu anki odak noktamız lig ve İstanbulspor maçı. “



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’