KAYSERİSPOR’DA İSTİFA SESLERİ

KAYSERİSPOR’DA İSTİFA SESLERİ

TARAFTAR, BÜLENT BÖLÜKBAŞI’NIN İSTİFASINI İSTEDİ

Süper Lig’de 8 hafta geride kaldı. 8.haftada HES Kablo Kayserispor, Hatayspor’a mağlup oldu. Karşılaşmada yer alan taraftar grubu, Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı’nın istifasını istedi.

Süper Lig’e Teknik Direktör Bayram Bektaş ile başlayan HES Kablo Kayserispor, alınan kötü sonuçların ardından hoca ile yollarını ayırdı. Taraftarın yeni hedefi ise bu kez Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı oldu.

Hafta içinde kupada oynanan Yomraspor karşılaşmasını kazanan HES Kablo Kayserispor, ligin 8.hafta karşılaşmasında Hatayspor’u konuk etti. Başa baş giden karşılaşmada Pedro’nun kırmızı kart görmesi rüzgarı tersine çevirdi. Temsilcimiz, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekibin geriye düşmesi ve takım düzeninin bozulmasının ardından maçta takımını desteklemek için kale arkası localara giren taraftar grubu, Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı aleyhine tezahürat yaptılar. Taraftarlar, ‘Bülent bu nasıl takım ve Bülent Bölükbaşı istifa’  diye tezahüratta bulundular.

Daha öncede teknik direktör için yapılan olumsuz eleştiriler sonucunda Bayram Bektaş ile yollar ayrılmıştı. Yaşananların ardından gözler yeniden Başkan Berna Gözbaşı ve yönetim kurulunu çevrildi.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu