Kayserispor’da kafalar karışık

Kayserispor’da kafalar karışık

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’da Başkan Ali Çamlı başka konuşuyor, Basın Sözcüsü Samet Koç ise başka. Sözcü Koç, “Transfer tahtası açılacak”  diyor, Başkan Çamlı ise “Sözcümüz söylüyorsa, bildiği vardır” diyor. Açıklamalar ise kafa karıştırıyor. 

Yukatel Kayserispor’da transfer tahtası yılan hikayesine döndü. Kulüp Basın Sözcüsü Samet Koç, “Transfer tahtası açılacak” diyor, Başkan Ali Çamlı ise “Sezon sona ersin, önümüzü görelim ve Basın Sözcümüz dediyse, doğrudur” diyor. Yapılan açıklamalar ise kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyor. 

Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, son olarak kaybedilen Alanyaspor karşılaşmasının ardından kameralar karşısına geçti ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. En çok merak edilen ise yine transfer tahtasını açılıp, açılmayacağı oldu. Başkan Ali Çamlı’nın transfer tahtasına yönelik açıklaması ise şu şekilde oldu; “Basın Sözcümüz Samet Koç, Kayserispor sevgisi yüksek bir kardeşimiz. Samet, “Transfer tahtası açılacak” diyorsa, bildiği vardır. Tahtayı açacak parayı bile verir. Samet söz konusu Kayserispor olunca gözü hiçbir şey görmüyor. İnşallah transfer tahtası için ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Samet’e büyük değer veriyor. Kayserisporlu olunabilir ama Samet’in durumu bambaşkadır. Bakanımız ödemeler konusunda ciddi destek sağladı. Ancak Samet, bu paranın Kayserispor’a dönmesi konusunda ciddi katkı sağladı.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı