Kayserispor’da Koç’tan hakem eleştirisi

Kayserispor’da Koç’tan hakem eleştirisi

“Yönetiminden memnun değiliz”

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da deplasmanda alınan Alanyaspor mağlubiyetinin ardından Basın Sözcüsü Samet Koç açıklamalarda bulundu.  Samet Koç açıklamasında üzüntü verici bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, karşılaşmanın yönetiminden memnun olmadıklarını ifade etti. 

Ligin 16.haftasında Alanyaspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olan temsilcimiz Kayserispor’da sahada sergilenin iyi mücadelenin skora yansımamasının üzüntüsü yaşanıyor. 

Mücadelenin hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’nun kararları maçın önüne geçerken kulüp basın sözcüsü Samet Koç’ta bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın basın sözcüsü Samet Koç açıklamasında, yönetim kurulu olarak ilk lig maçlarında aldıkları mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, maçtaki bazı hakem kararlarında farklı düşündüklerini ifade etti.

Bir süre hakemler hakkında açıklama yapmayacaklarını söyleyen Samet Koç şunları kaydetti: “Uzun bir aranın ardından Kayserispor takımı Alanyaspor ile Süper Lig mücadelesine çıktı. Hep birlikte bu mücadeleye şahit olduk. Yönetim kurulumuzun ilk resmi maçı Gençlerbirliği kupa elemesiydi biliyorsunuz. Yönetim kurulumuz Alanya deplasmanında da yerini aldı, yalnız bırakmadık. Sevgili Kayserispor taraftarları da deplasmanda takımına destek verdi, kendilerine teşekkür ediyorum. Heyecanlı ve bol mücadeleli bir karşılaşmaydı. Kayserispor olarak iyi bir mücadele verdik. Eksik bir oyuncumuz vardı biliyorsunuz stoperimiz Hosseini. Ona rağmen futbolcularımız üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Tabi maçın geneline baktığımızda Çağdaş hocam maçın kırılma anlarını ve mücadele anlamında taktik gereksinimlerini izah etti. Ben teknik açıklamalarından ziyade maçın yönetimiyle ilgili birkaç cümle kurmak istiyorum. Tabi moralimiz bozuk, üzüntü verici bir karşılaşmaydı. Hakem yönetimini hep birlikte izledik. Biz kulüp olarak ve yeni yönetim olarak hakem hatalarını, hakem kararlarını eleştirmeyeceğiz. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyoruz. Hakemlerle bazı konularda farklı düşündüğümüzü belirtmek istiyorum.  Özellikle yediğimiz birinci golden sonra bir Var çağrısı geldi hakeme. Hakem buna rağmen golün onayına karar verdi. Ben burada farklı düşündüğümü belirtmek istiyorum. Ancak TFF’nin yeni talimatnamesi gereği artık hakem hakkında konuşmak yönetici açısından, hatta teknik direktör ve futbolcu açısından olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Çok sayıda taraftar yönetim kurulumuz ve benden açıklama bekliyor. Ancak bizi mazur görmelerini rica ediyorum. Bir süre hakemler hakkında açıklama yapmayacağız. Üzüntülerimiz ve hep birlikte yaşadığımız bir hayal kırıklığı var. Taraftarlarımızı anlıyorum, bende gerçekten çok güzel bir güne uyanmadım. Takımımızı daha da geliştirip oyun ve mücadele anlamında daha üst seviyelere çıkıp hakem yönetimini de hesaba katarak sonuca ulaşmak anlamında bazı çabalarımız olacak. Bu yüzden maçı genel anlamda şöyle değerlendirelim, hakem yönetimini bir kenara bırakalım. Çok daha farklı bir sonuç olabilirdi. Ancak 3-1 yenildik. Bu noktada önümüzdeki maçlara bakacağımızı bu maçı hızlı bir şekilde unutacağımızı belirtmek istiyorum. Önümüzdeki hafta Karagümrük maçıyla bunu telafi edeceğimizden hiç şüphem yok.”

Haber: Mustafa Gürbüz



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti