KAYSERİSPOR’DA KONGRE HAZIRLIĞI

KAYSERİSPOR’DA KONGRE HAZIRLIĞI

YÖNETİMDE DEĞİŞİKLİKLER OLACAK

HES Kablo Kayserispor’da kongre Haziran’ın ilk haftasında yapılacak. Başkan ve yöneticilerin kulis çalışmaları devam ediyor. Başkan Berna Gözbaşı’nın yönetim listesinde değişiklik yapması ön görülüyor.

Süper Lig ekiplerinden HES Kablo Kayserispor’da 2020-2021 sezonunun sona ermesinin ardından yönetim kurulu, olağan genel kurulu Haziran’ın ilk haftasında yapacak.

İçişleri Bakanlığı tarafından son yayınlanan genelge ile kulüplerin genel kurulları 1 Haziran’dan sonra yapılacak. Kayserispor’da Olağan Genel Kurul 30 Mayıs’ta yapılmasını planlanan genel kurul yayınlanan genelge sonrası 6 Haziran’da çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.

Yeni sezonda ligde daha güçlü bir takım olmak isteyen HES Kablo Kayserispor’da gözler yapılacak olan olağan genel kurula çevrildi. Yapılacak olan genel kurulda yönetimde köklü değişiklik yapılacağı öğrenildi. Kayserispor’da yapılacak olan olağan genel kurulunda yeni sezon öncesi yeni yönetimde güçlü isimlerin olması bekleniyor. Başkan Berna Gözbaşı bu kapsamda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kulis çalışmaları devam ederken bir yandan da mevcut yönetimden kimler olacak kimler olmayacak merak konusu.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı