Kayserispor’da lige verilen arada sakat oyuncular dönüyor

Kayserispor’da lige verilen arada sakat oyuncular dönüyor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından lige verilen arada Spor Toto Süper lig temsilcimiz Kayserispor’da sakatlar iyileşerek, mart ayında oynanacak karşılaşmalar öncesi kadroda yer alacak.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük depremin ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından lige verilen arada Kayserispor’da sakat oyuncular geri dönüyor. 

Kayserispor’da sakatlıkları devam eden oyunculardan Mensah, Gavranoviç ve Kolovetsios’un Mart ayının ilk haftasında oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasına kadar hazır olacağı öğrenildi. 

Devre arası Andrea Bertolacci, Mustafa Pektemek ve Onur Bulut’un takımdan ayrılması, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle kadro kurmakta zorlanan teknik direktör Çağdaş Atan’ın sakat oyuncuların geri dönmesinin ardından eli güçlenecek. 

Kayserispor’da geride kalan 22 haftada Mario Gavranovic attığı 5 golle Cardoso ile takımının en skorer ismi olurken, Mensah’da bu sezon ligde oynadığı 18 maçta 3 kez gol sevinci yaşarken bir kez de asist yaptı.

Sakatlığı sonrası ilk 11’deki yerini başarılı bir performans gösteren genç oyuncu Arif Kocaman’a kaptıran Kolovetsios’un ise devam eden karşılaşmalarda yedek başlaması bekleniyor. 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’