KAYSERİSPOR’DA MAÇ SONRASI MORALLER BOZUK

KAYSERİSPOR’DA MAÇ SONRASI MORALLER BOZUK

FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYET ÜZGÜN

Süper Lig’de deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşan Kayserispor’da alınan mağlubiyetin moral bozukluğu yaşanıyor. Maç sonrasında yapılan açıklamalarda galibiyete çok ihtiyaç olduğunun altını çizen futbolcular ve teknik heyet durumu düzeltmek için çok çalışacaklarını söylediler.

Süper Lig’de deplasmanda Gençlerbirliği’ne 2-1 kaybedilen maç sonrasında yapılan açıklamalarda morallerin bozuk olduğu görüldü. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan futbolculardan Emre Demir şunları söyledi: “Gol attığı için mutluyum ama galibiyet alamadığımız için üzgünüm. Hedefim Avrupa’ya gitmek. Avrupa’da Türkiye’yi temsil etmek istiyorum. Takımda eksikler vardı. İlk tebrik hocamdan ve ağabeylerimden geldi. Abilerimle birlikte iyi mücadele edeceğiz ve bulunduğumuz yerden bir an önce kurtulacağız. Eksiklerimizin olduğunun farkındayım ama hocamızın bana vermiş olduğu bu şansı en iyi şekilde kullanmaya çalıştım.”

Genç oyunculardan Nurettin’de şunları söyledi: “Gole asist yapsam da biz buradan en azından bir puan veya üç puan alabilseydik. Asıl bizim için önemli olan galibiyetti. Çünkü buna çok ihtiyacımız var. Gole asist yapmak ta gerçekten sevindirici umarım bundan sonrasında kazanarak yolumuza devam ederiz. “

Kayserispor’da Teknik Direktör Bülent Uygun’da, yaptığı açıklamada, “Bizim açımızdan önemli bir maça çıkmıştık. Bazı oyuncularımızın sıkıntılarını biliyorduk. Özellikle defans bölgesindeki sakatlıklar bizi düşündürüyordu. Bölgesel olarak eksikliklerden dolayı gerçek performansımızı sahada sergileyemedik. Oyun içinde bazı değişimler yaptım. Sonlara doğru oyuna iki genç oyuna soktum. Birisi asist yaptı diğeri golü attı. Biz aslında bunları çoğaltmalıyız ve bunu da yapacağız” dedi.

HABER: MUSTAFA GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak