KAYSERİSPOR’DA MALATYA HAZIRLIĞI SON BULDU

KAYSERİSPOR’DA MALATYA HAZIRLIĞI SON BULDU

KARŞILAŞMA PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 17:00’DA BAŞLAYACAK

Süper Lig’in 18.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını tamamladı ve Malatya’ya gitti.

Süper Lig’de heyecan 18.hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. 18.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’a konuk olacak.

Gaziantep karşılaşmasının ardından Malatya maçının hazırlıklarına başlayan Yukatel Kayserispor, Çarşamba günü hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman, Malatya yolculuğu öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptı. Karaman, “Beşiktaş ve Gaziantep maçlarından istediğimizi almadık. Şimdi Malatya’ya gidiyoruz. Onlarında puana ihtiyacı var, bizim de puana ihtiyacımız var. Elimizden gelenin fazlasını yapalım ve Malatya’dan 3 puanla dönelim” dedi. Sarı-Kırmızılı takımda zorlu doksan dakika öncesi sakatlığı devam eden Bernard Mensah forma giyemeyecek.  18.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 20 puanla 15.sırada yer alırken, Yeni Malatyaspor ise 14 puanla 19.sırada yer alıyor.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 23 Aralık Perşembe günü Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak. Saat 17:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Hüseyin Göçek, Kamil Çetin ve Candaş Elbil hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı