KAYSERİSPOR’DA MORALLER BOZUK

KAYSERİSPOR’DA MORALLER BOZUK

KAYSERİSPOR 1-4 SİVASSPOR

Süper Lig 12. haftasında İ.M.Kayserispor, sahasında liderlik mücadelesi veren Sivasspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ererken, 90 dakika sonunda ise Kayserispor, sahasında 4-1 mağlup oldu.

Süper Lig’de son sırada bulunan Kayserispor, güçlü rakibi Sivasspor’u Kadir Has Stadyumu’nda konuk etti. İlk 45 dakikayı 1-1’likskorla tamamlayan Kayserispor, son düdük ile birlikte sahasında 4-1’lik mağlubiyeti tattı.

Karşılaşmaya taraftarının da desteği ile hızlı başlayan taraf Kayserispor oldu. 7. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Umut Bulut’un vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Samassa'da kaldı.22. dakikada gelişen Sivasspor atağında topla buluşan Fernando Andre’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ancak gol ofsayt gerekçesiyle verilmedi.25. dakikada Uğur Çiftçi'nin ara pasında topla buluşan Fernando Andre'nin bir süre topu sürdükten sonra sol taraftan ceza sahasına girerek yaptığı düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Sivasspor 1-0 öne geçti. 44. dakikada ise Poulain’in ortasında topu önüne indiren Pedro Henrique'nin yere düşerken gerçekleştirdiği vuruşta top ağlara gitti ve skora 1-1’lik denge geldi. Bu gol aynı zamanda da ilk yarının son pozisyonu oldu.

İkinci yarıya daha umutlu başlayan Kayserispor, bu devrede ise kalesinde 3 gol daha gördü. 71. dakikada kornerde defansın uzaklaştırdığı top Emre Kılınç’ın önüne düştü. Kılınç, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skor yeniden Sivasspor lehine 2-1 oldu. 75. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Erdoğan Yeşilyurt’un düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu ve Sivasspor farkı 2’ye çıkartarak skoru 3-1 yaptı. 90+4. dakikada ise bu kez Kone'nin pasında topla buluşan Erdoğan Yeşilyurt, topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu tayin ederek 4-1’lık skora imza attı. Bu sonuç ile Kayserispor taraftarı önünde büyük üzüntü yaşarken, Sivasspor ise 3 puan sevinci vardı.

Kayserispor, sezonun 13.haftasında ise Beşiktaş’a konuk olacak. Karşılaşma 02 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de İstanbul’da oynanacak.

HABER: MURAT TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti