KAYSERİSPOR`DA ŞOK İSTİFANIN YANKILARI!

KAYSERİSPOR`DA ŞOK İSTİFANIN YANKILARI!

Spor Toto Süper Lig temsilcilerimizden Kayserispor, sezonun 7. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi ve mücadeleyi 1-0`lık skor ile kaybetmesinin ardından yönetim şok istifa kararı aldı. Alınan bu kararın yankılar

23 Ekim 2013 Çarşamba günü Kayserispor Yönetim Kurulu, olağanüstü genel kurul kararı alarak, 10 yıldır Kayserispor Kulüp Başkanlığı görevini sürdüren Recep Mamur ve Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

YÖNETİM SON KARARINI 23 EKİM TARİHİNDE VERECEK

Alınan şok istifa kararları kulüp bünyesi içinde ve ilimizde soğuk duş etkisi yarattı. 2013-2014 sezonun 7. haftası geride kalırken alınan başarısız sonuçlar tepkilere neden olmuş ve son olarak Gaziantepspor maçının ardından Kulüp Başkanı Recep Mamur, istifa ettiğini kulüp resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmuştu. Recep Mamur`un ardından Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma`da 23 Ekim tarihinde yapılacak olan olağanüstü genel kurula kadar görevine devam edeceğini ancak kurulun ardından istifa kararını uygulayacağını ve görevini bırakacağını yine resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmuştu. Alınan bu şok istifa kararları şehrimizde büyük yankı uyandırmış durumda. İstifa kararlarının yankıları ulusal basında da hala devam ediyor. 10 yıl gibi uzun süredir takımın başında bulunan Recep Mamur ve ekibinin bu süreçte yola devam edip etmeyeceği ise, 23 Ekim 2013 Çarşamba günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulun ardından belli olacak.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’