KAYSERİSPOR'DA, KARŞIYAKA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

KAYSERİSPOR

‘KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ'

PTT 1.Ligi'nin şampiyon takımı Kayserispor, sahasında oynayacağı Karşıyaka karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Takım Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar açıklamalarda bulunarak, ‘Kazanmak için oynayacağız' dedi.

PTT 1.Lig'i şampiyon tamamlayacak olan Kayserispor, bu hafta sonu sahasında oynayacağı Karşıyaka karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar gözetiminde gerçekleştirdiği antrenman çalışmalarına düz koşu ile başladı. Koşunun ardından açma-germe hareketleriyle devam eden antrenmanın son bölümünde ise futbolcular ayak tenisi oynadı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanlarda takım oyuncularının oldukça keyifli oldukları gözlendi. Sarı-kırmızılı takım oyuncularının 17 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada nasıl bir oyun sergileyeceği ise taraftar bazında merakla bekleniyor.

CÜNEYT DUMLUPINAR, ‘KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ'

Takım Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanlar sonrasında açıklamalarda bulunarak, kazanmak için oynayacaklarını söyledi. Başarılı teknik adam açıklamalarında Şampiyonluğumuzu garantiledik ama yinede kazanmak için oynayacağız. Hatta sezonun evimizdeki son karşılaşmasını kazanıp, galibiyeti taraftarımıza armağan etmek istiyoruz. Bunun için diğer maçlardan daha hırslı ve daha istekli oynayacağız. İnşallah istediğimiz oyunu sergilersek, sahadan umduğumuz sonuçla ayrılırız. Taraftarımızın bu karşılaşmaya mutlaka büyük katılım sağlamalarını istiyoruz. Şampiyonluk kutlaması yapacağımız bu maçta bizi yalnız bırakmasınlar” ifadelerini kullandı. 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti