KAYSERİSPOR'DA KURA ÇEKİMLERİ HEYECANI

KAYSERİSPOR

Kayserispor da gözler bugün çekilecek olan çeyrek final kuralarına çevrildi.

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları kapsamında son olarak kendi sahasında Beşiktaş'ı 1-0'lık skorla mağlup eden Kayserispor da gözler bugün çekilecek olan çeyrek final kuralarına çevrildi. Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız, bugün çekilecek olan kura öncesi açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası grup eleme mücadeleleri sonucunda mücadele ettiği E Grubu'nu lider tamamlayarak çeyrek finale yükselen Kayserispor da gözler bugün çekilecek olan kuraya çevrildi. Kupada son 16 tur maçlarının ardından rakiplerini eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, Galatasaray, Medicana Sivasspor ve Bursaspor kura çekimine seri başı olarak katılarak, Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor veya Manisaspor ile eşleşecek. Kura çekiminde muhtemel yarı final eşleşmeleri de belli olacak. Karşılaşmalar çift maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final karşılaşmaları 3, 4, 5 Mart ve 7, 8, 9 Nisan, yarı final karşılaşmaları ise 28, 29, 30 Nisan ve 19, 20, 21 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

BEKİR YILDIZ, İSTANBUL TAKIMLARINI İŞARET ETTİ

Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri ve takımın genel durumu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Hem kupada hem de ligde işimiz gittikçe zorlaşıyor. Bundan sonraki süreçte çok daha yoğun bir tempo ile mücadele edeceğiz. Elimizden gelen gayreti göstererek kupayı almak istiyoruz. Ligi de lider bitirip Süper Lige yükselmeyi hedefliyoruz. Şuana kadar herhangi bir problem yok, inşallah yolumuza sıkıntısız bir şekilde devam edeceğiz. Elbette ki şuan için en büyük hedefimiz Kayserisporumuzu Süper Lige çıkarmak ama bu başlı başına yeterli değil. Süper Lig'de de büyük başarılar yaşatacağız takımımıza. Kupa için ise eşleşmelerde Fenerbahçe veya Galatasaray'ın bize rakip olmasını isterim. Boğulacaksak okyanusta boğulalım” ifadelerini kullandı.



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı