KAYSERİSPOR´DAN ?AF´ KARARI

KAYSERİSPOR´DAN ?AF´ KARARI

GOLCÜ OYUNCU WELLİTON, TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞMAYA BAŞLADI ...

Kayserispor´da kadro dışı bırakılan golcü Welliton´a, Beşiktaş´la kupa, Fenerbahçe ile oynayacağı lig maçı öncesi af çıktı. Tecrübeli oyuncu teknik direktör Sergen Yalçın´ın onayı ile antrenmanlara başladı.
Kayserispor, Beşiktaş´la Perşembe günü saat 18.00´de oynayacağı kupa ve pazar günü kendi evinde Fenerbahçe ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı ekipte, Antalya kampına katılmadığı için süresiz kadro dışı bırakılan Welliton, Teknik Direktör Sergen Yalçın´dan özür diledi ve yeniden antrenmanlara başladı.
Kayserispor´un fahri olarak As başkanlığını üstlenen yönetici Mehmet Çakmak Uyar, takımın durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Uyar şunları söyledi: ?Welliton´un da aramıza katılmasıyla birlikte kadromuz nihai şeklini aldı. Şu anda anlaşmaya vardığımız, ancak kulübüyle bonservis sorununu çözmeye çalışan tecrübeli bir ön libero alıp, ara transferi sonlandıracağız. Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarının ardından gelen iki haftalık milli takım maçları arasındaki süreç bize uyum açısından ilaç gibi gelecek. Şampiyonluk adayı iki gözde kulüple, kendi evimizde ve taraftarımızın desteğiyle oynayacağız maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılmaya çalışacağız.?
Öte yandan, Kayserispor´da yönetim ile Teknik Direktör Sergen Yalçın bir görüşme yaptı. Ortak toplantıda yeni transferlerden sonra kadrodan gönderilecek oyuncuların durumu ele alındı. 8 yeni transferin ardından, mevcut kadrodan kendisine kulüp bulması istenen oyuncuların da belirlendiği de öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.
Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu