KAYSERİSPOR´DAN BEKLENMEYEN KAYIP!

KAYSERİSPOR´DAN BEKLENMEYEN KAYIP!

KARDEMİR KARABÜKSPOR: 1 - 0 KAYSERİSPOR ...

KARDEMİR KARABÜKSPOR: 1 - 0 KAYSERİSPOR

Süper Lig´in 8.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Kardemir Karabükspor´a konuk oldu. 90 dakikalık maçta eksik oynayan rakip Karabükspor maçı 1-0 kazanarak Kayserispor´a büyük bir hezimet yaşattı.

Doktor Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya, ev sahibi Kardemir Karabükspor başladı. 9.dakikada, sol kanattan kazanılan korneri kullanan Gabriel Torje´nin ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Dany´nin arka direkte yaptığı kafa vuruşunda Silviu Lung topa hakim olmayı başardı. 21.dakikada, sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Deniz Türüç´ün ceza alanına gönderdiği ortasında Grozav topu uzaklaştırmayı başardı. 32.dakikada, pozisyon sonrasında penaltı itirazları sebebiyle oluşan karambol de iki takımdan Paul Papp ve Şamil Cinaz hakem Ali Şansalan tarafından sarı kartla cezalandırıldı. İlk yarının sonuna 1 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarı Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın 56.dakikasında Kardemir Karabükspor 10 kişi kaldı. Paul Papp´ın, Deniz Türüç´e sağ taç çizgisi üzerinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Ali Şansalan, Paul Papp´a ikinci sarı kartını göstererek kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Bu dakikadan sonra saha içinde durumu toparlamaya çalışan Karabük´te yeni Teknik Direktör Popoviç yaptığı hamlelerle Kayserispor´un baskılarından takımı kurtardı. Karşılaşmanın 77.dakikasında Kayserispor defansının bir anlık dikkatsizliği sonucunda Gabriel Torje takımını öne geçirdi. Kerim Zengin´in pasında sağ kanatta topla buluşan İlhan, hızla ilerleyerek pasını ceza alanına gönderdi. Pozisyonu takip eden Torje penaltı noktasına yakın bir yerden gelen topu bekletmeden keleye gönderdi ve top ağlara gönderdi. Karabükspor 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra beraberlik için yoğun baskı yapan Kayserispor aradığını bulamadı ve karşılaşmayı Karabükspor 1-0 kazanarak 3 puana ulaşan taraf oldu. Kayserispor´da beklenen bu mağlubiyet moralleri bozdu.  

Haber: Mustafa Gürbüz



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti