KAYSERİSPOR´DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

KAYSERİSPOR´DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

GAZİANTEPSPOR 1-2 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 8.hafta mücadelesinde Kayserispor, Gaziantepspor´a konuk oldu. Zorlu 90 dakikada Kayserispor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu.
Gaziantepspor-Kayserispor maçı, Kamil Ocak Stadyumu´nda oynandı. Zorlu mücadelede, hakem Arda Kardeşler düdük çaldı. Kayserispor´da kart cezalısı Sow ve Mabiala forma giyemedi. Gaziantepspor´un tek golünü 43.dakikada Ghilas attı. Kayserispor´un gollerini ise 57 ve 73.dakikalarda Deniz Türüç attı.
Her iki takım bu zamana kadar karşı karşıya geldiği 47 maçın 20´sinde Gaziantepspor, 18´inde Kayserispor galip geldi. Oynanan 9 maçta ise beraberlik bozulmadı. Gaziantepspor´un attığı 73 gole karşılık Gaziantepspor 72 golle karşılık verdi.
Karşılaşma Kayserispor´un vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası orta alan mücadelesi olarak tamamlandı. 22.dakikada, sağ kanattan uzaklaştırılan topu kontrol eden Van Hintum ceza sahası içine ortasını gönderdi. Altı pas çizgisi üzerinde Musa Nizam kafa vuruşunu yaptı ancak bu top kalenin yanından dışarı çıktı. 29.dakikada, orta alandan atılan uzun pasla ceza sahası içinde topla buluşan Welliton vuruşunu yaptı ancak bu top kalenin sol direğine çarpıp oyun alanına geri döndü. 34.dakikada, sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Mijailovic ceza sahası içine ortasını yaptı. Ön direkte savunma oyuncuları müdahale ederek topu uzaklaştırmaya çalıştı ancak bu top kısa düştü. Penaltı noktasının sağında topla buluşan Nakoulma bekletmeden vuruşunu yaptı ancak bu top yerden kalenin yanından dışarı çıktı. 43.dakikada Gaziantepspor, Ghilas´ın penaltı golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı Gaziantepspor´un 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
İkinci yarıya Gaziantepspor başladı. İkinci yarının ilk ciddi atağı, Gaziantepspor´dan geldi. 49.dakikada, orta alandan atılan kısa pasla topla buluşan Ghilas pasını penaltı noktasının hemen önünden verdi. Bu topa Muammer Yıldırım müdahalesini yaptı ve uzaklaştırdı. 57.dakikada Kayserispor, Deniz Türüç´ün penaltı golü ile 1-1´lik beraberliği yakaladı. 73.dakikada, ceza sahası yayı önünden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Deniz Türüç sol ayağı ile plase bir vuruş yaptı ve topu ağlar ile buluşturdu. Deniz Türüç´ün golü ile Kayserispor 2-1 öne geçti. 79.dakikada, sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Van Hintum ceza sahası içine ortasını yaptı ancak Muammer Yıldırım bu topu çift yumruk ile uzaklaştı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele Kayserispor´un 2-1 üstünlüğü ile son buldu.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı