KAYSERİSPOR´DAN PAZAR´A ?6´LI TARİFE

KAYSERİSPOR´DAN PAZAR´A ?6´LI TARİFE

KAYSERİSPOR 6-1 PAZARSPOR

Ziraat Türkiye Kupası´na 4.Tur´da katılan Kayserispor, sahasında 3.Lig temsilcisi Pazarspor´u konuk etti. Tek maç usulüne göre oynanan mücadeleyi Kayserispor tarihi bir skor ile 6-1 tamamlayarak turu geçen taraf oldu.

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur mücadelesinde, 3.Lig takımlarından Pazarspor´u Kadir Has Stadyumu´nda konuk etti. Tek maç kuralına göre oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1´lik skor ile berabere tamamlanırken Kayserispor´un golleri ikinci yarıda geldi ve sarı-kırmızılı temsilcimiz sahadan 6-1 galip ayrılarak turu geçen takım oldu.

Mücadeleye hakem Suat Aslanboğa´nın düdüğü ile konuk ekip Pazarspor başladı. İlk 10 dakikalık bölümde taraflar birbirlerine etkisiz ataklar geliştirirken, dakikalar 14´ü gösterdiğinde ise gelişen atak sonrasında sahneye Asamoah Cyan çıktı. Korner çizgisinden kendisine verilen pası penaltı noktası üzerinde karşılayan Cyan, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. 25.dakikada ise konuk ekip Pazarspor skoru eşitleyen golü attı. Kale önünde yaşanan karambolu iyi takip eden Tamer Arıcı topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-1´e taşıdı. İlk 45 dakikalık dilimde bu skor ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına ise Kayserispor´un santrası ile başlandı. İlk yarıya oranla daha atak futbol sergileyen sarı-kırmızılılar aradığı golleri de ikinci 45 dakikada buldu. 52.dakikada Bilal ile öne geçen Kayserispor skoru 2-1 yaparken, 59.dakikada Mert Özyıldırım ile skoru 3-1´e taşıdı. 60.dakikada ise sahneye bu kez sahneye Bernard Mensah çıktı. Mensah´ın golü ile Kayserispor, Pazarspor karşısında 4-1 öne geçti.  71.dakikada ise Oleksandr Kucher´in golü ile Kayserispor skoru 5-1´e taşıdı. 78.dakikada bulduğu golle Silvestre Varela, Kayserispor adına skoru 6-1 taşıyan isim oldu. 90 dakikanın ardına 1 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de başka gol olmayınca Kayserispor, Pazarspor´u 6-1´lik farklı bir skorla yenerek turu geçen taraf oldu.

Haber: Mustafa Gürbüz



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti