KAYSERİSPOR´DAN SON BOMBA

KAYSERİSPOR´DAN SON BOMBA

AATIF İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´dan son bomba. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçeli yıldız oyuncu Aatif´ı transfer etmek için girişimlere başladı.

Transferin hızlı ekibi kayserispor, kamp dönemi öncesinde 4 oyuncuyu takıma kazandırmıştı. 1 transfer daha gerçekleştirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe´nin yıldız oyuncusu Atıf´ı takıma kazandırmak için girişimlere başladı.

Fenerbahçe´de Giuliano´nın takımda ayrılması gündemden düşmezken, sarı-lacivertli ekip, Giuliano yerine yerli bir on numara arayışına girdi. Fenerbahçe´nin yöneldiği ilk isim ise Kayserispor´un yıldız ismi Deniz Türüç oldu. Kayserispor ile temasa geçen Fenerbahçe yönetimi, Deniz Türüç´ü istedi. Kayserispor ise Deniz Türüç karşılığında para ve Aatıf´ı istedi. Özellikle Ertuğrul Sağlam´ın istediği Atıf´ın Kayseri´ye gelip, gelmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, Aatıf´ta sorun çıkmazsa, sezon öncesi 5.transferini gerçekletirecek ve transferi sonlandıracak. Kayserispor daha önce Mensah, Hasan Hüseyin Acar, Sakıb Aytaç ve Bilal Başacıkoğlu´nu takıma kazandırmıştı.

Haber: Şevket Tekin



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev