KAYSERİSPOR´DAN TARAFTARLARINA KLİPLİ ÇAĞRI

KAYSERİSPOR´DAN TARAFTARLARINA KLİPLİ ÇAĞRI

KAYSERİ OSB´DEN TARAFTARA 10 BİN ATKI VE BERE HEDİYE ETTİ...

Kayserispor yönetimi, pazartesi günü oynanacak Kayserispor - Medikal Başakşehir karşılaşması için taraftarına klipli, atkı ve bere hediyeli ´´Tribünleri doldurun´´ çağrısı yaptı. Sarı - kırmızılı futbolcular hazırlanan kliple tribünlere 30 bin taraftarı davet etti.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan, sarı-kırmızılı kulübe Medikal Başakşehir maçında futbolseverlere dağıtılmak üzere 10 bin atkı ve bere armağan etti.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı ekibin bu sezon 12 maçta 6 galibiyet,4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 22 puan toplayarak lig dördüncüsü durumunda olduğuna dikkat çekti. Bedir, şöyle dedi: ?Rakip takımın kadro kalitesi, istikrarı ve aldığı başarılı sonuçlar herkes tarafından biliniyor ve takdir ediliyor. Bununla birlikte, bu sezon özellikle kendi sahamızda 25-30 bin taraftarımızla bütünleşen Kayserispor´un neler yapabileceğini de, başta yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızla beraber büyük taraftarımız bilmekte ve bu mücadeleden de zaferle çıkacağına inanmaktadır. Masada yönetim, sahada takım, tribünde ise muhteşem taraftarımızla Kayserispor, kendilerine dua ve moral desteğini esirgemeyen şehri yönetenler ve değerli hemşehrilerimizin de katkıları sonucu pazartesi maç bitiminde şehrimizde bir bayram havası yaşayacağımıza inanıyoruz. Herkes inansın. Zafer, inananlarındır.?

Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ve başkanına teşekkür eden Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Bu inanç ve kazanma azmiyle çıkacağımız Başakşehir maçına şehrimizden büyük ilgi bulunmakta olup, her kişi veya kuruluş bu başarı için katkı vermeye çalışmaktadır. Bu amaçla Kayseri Organize Sanayi Bölge başkanlığımız, havaların da biraz soğuk olabileceğini hesap ederek 10.000 adet boyunluk ve bere yaptırmış olup, Başakşehir maçına gelecek (localar ve protokol hariç ) ilk 10 bin taraftarımıza statta dağıtılacaktır. Bu vesile ile Kayseri Organize Sanayi Bölge Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu ve benzeri desteklerin maddi boyutundan ziyade, sahiplenme, aidiyet hissetme, bizlerle birlikte taraftar ve takımı motive etme fonksiyonu daha ön planda olup, diğer kişi ve kurumları da bu tip desteklere davet ediyoruz.    Bu vesile ile bütün hemşerilerimizi ve şehrin tüm dinamiklerini pazartesi akşamı maça davet ediyoruz. Taraftarımızın 90 dakika boyunca sürecek olan küfürsüz ve hakaret içermeyen desteği ile Başakşehir´i yeneceğimize ve Türkiye gündemine oturacağımıza inancımız tamdır.?

Haber: Murat TURP



Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu