Kayserispor’dan basın değil, teşekkür toplantısı

Kayserispor’dan basın değil, teşekkür toplantısı

Çamlı, destekcilerine teşekkür etti 

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’da Başkan Ali Çamlı, Başkanvekili Nurettin Açıkalın ve Basın Sözcüsü Samet Koç, takıma destek olan herkese teşekkür etmek için basın toplantısı düzenledi.

Yukatel Kayserispor’un yeni yönetimi, basın mensupları ile tanışmak ve soruları cevaplamak için toplantı düzenledi. Basın mensupları merak edilenleri sorulacağı bir toplantı beklerken Başkan Ali Çamlı, toplantıyı teşekkür toplantısına çevirdi. 

‘Kayserispor’un geçmişiyle uğraşmayacağız’ diyen Ali Çamlı, takımında içinde bulunduğu borç batağından çıkartma konusunda destek ve katkıları olan herkese teşekkür etti ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Takımımız ve oyuncularımızı iyi bir ivme yakaladı. Biz de bu hocamızı ve oyuncularımızı desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizimle beraber hareket eden ve deplasman masraflarımızı karşılayan STK temsilcimiz ve iş insanlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bununla beraber bizleri hiç yalnız bırakmayan

AK Parti Yerel Yönetimleri Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.”

Kayserispor’un borçlarına da ilişkin soruya da cevap veren Başkan Ali Çamlı, “Takımımızın içinde bulunduğu durum ülkemizde bulunan birçok takımın yaşadığı sıkıntıdır. Bizler, takımımızı içinde bulunduğu durumdan çıkartmak için büyük özveriyle çalışıyoruz” dedi. 

Haber: Şevket Tekin   



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’