Kayserispor’dan Muhteşem Geri Dönüş

Kayserispor’dan Muhteşem Geri Dönüş

Yukatel Kayserispor 2-2 Adana Demirspor

Süper Lig’in 12.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Adana Demirspor’u konuk etti. Karşılaşma 2-2 berabere sona erdi ve taraflar 1’er puana razı oldu.

RGH Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Volkan Bayarslan, Saygın Ögel ve Bora Özkara hakem üçlüsü görev yaptı.

3. dakikada ceza sahası yayı önünde topla buluşan Belhanda’nın vuruşunda savunmaya çarpan top az farkla kornere çıktı. 6. dakikada Thiam’ın pasıyla sağ çaprazda kaleci Ertaç ile karşı karşıya kalan Kemen’in sert vuruşunda Ertaç, güçlükle topu kornere çelmeyi başardı. 12. dakikada Belhanda’nın sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topla buluşan N’Diaye, penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti ve Adana ekibi, 1-0 öne geçti. 31. dakikada Akintola’nın pasıyla ceza sahası içerisinde kaleci ile karşı karşıya kalan Svensson’un vuruşunda kaleci Bilal meşin yuvarlağın ağlarla buluşmasına izin vermedi. İlk yarı Adana Demir’in 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

65. dakikada savunmanın arkasına atılan topu Kayserispor defansı uzaklaştırmakta geç kalınca Onyekuru araya girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Onyekuru, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti ve Adana, 2-0 öne geçti. 67. dakikada sağ kanattan Cardoso’nun ceza sahasına ortasına bekletmeden vuruşunu yapan Gavranovic, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skor 2-1 oldu.  82. dakikada Emrah’ın sağ kanattan arka direğe doğru yaptığı ortaya yükselen Cardoso’nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve skor 2-2 oldu. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve taraflar 1’er puana razı oldu.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’