KAYSERİSPOR'DAN ALANYA'YA SIKI HAZIRLIK

KAYSERİSPOR

BAŞKAN BEKİR YILDIZ, ‘TAKIM MAÇIN HAKKINI VERECEKTİR'

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Kayserispor, ligin 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Albimo Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Kulüp Başkanı Bekir Yıldız açıklamalarda bulunarak, ‘Takım maçın hakkını verecektir' dedi.

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Kayserispor, ligin 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Albimo Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar gözetiminde, kulüp tesislerinde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda koşunun ardından topla çalışma yapıldı. Antrenmanda sarı-kırmızlı futbolcuların oldukça formda oldukları gözlendi. Oyuncuların antrenmandaki performansları teknik heyetinde yüzünü güldürdü. Soğuk ve rüzgarlı havaya rağmen antrenman oldukça sıcak bir ortamda gerçekleştirildi.

BAŞKAN BEKİR YILDIZ, ‘TAKIM MAÇIN HAKKINI VERECEKTİR'

Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız açıklamalarda bulunarak, ‘Takım maçın hakkını verecektir' dedi Başkan Bekir Yıldız konuşmasının devamında; Takım çalışmalarını yakından takip ediyorum. Oyuncular ve hocalarımızla iletişim halindeyiz. Albimo Alanyaspor karşılaşmasından mutlak galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz. Kayserispor olarak çok başarılı ve tecrübeli bir takımız. Mücadele elbette ki kolay olmayacak ama maçı kazanacağımıza inanıyorum. İnşallah oyuncularımız kendilerinden bekleneni sahaya yansıtırlarsa, maçı almaları kolay olacaktır” ifadelerini kullandı.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak