KAYSERİSPOR'DA YENİ GELİŞMELER YAŞANIYOR

KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'da teknik direktörlük için arayışlar devam ediyor. Görüşülen son ismin Mesut Bakkal olduğu iddia ediliyor.

Spor Toto Süper Lig'e Cüneyt Dumlupınar ile adım atan Kayserispor'da yeni sezon için teknik hoca arayışları hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp yöneticilerin hala çözüme kavuşturamadığı teknik hoca arayışında kiminle anlaşmaya varacakları Kayseri kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Yeni yönetimde Başkan Hilmi Derinel göreve gelir gelmez Cüneyt Dumlupınar'la yola devam etmeyeceklerini açıklamıştı. Kayserispor'un teknik hoca konusunda ilerleyen günlerde nasıl bir yol haritası izleyeceği ise merakla bekleniyor.

GÖRÜŞÜLEN SON İSİM MESUT BAKKAL MI?

Sarı-kırmızılı kulüpte teknik hoca konusunda bir yeni gelişme yaşandı. Kayserispor yönetiminin takımı teslim etmek için son olarak Mesut Bakkal ismi ile görüştüğü söylentileri duyuldu. Sarı-kırmızılı yönetimin daha öncede takımı emanet etmek için Şota ve Tolunay Kafkas isimleri ile görüşüldüğü iddiaları gündeme gelmişti. Son olarak Kayserispor Kulüp Başkanı Hilmi Derinel'in Gençlerbirliği'nden ayrılan Mesut Bakkal'la da bir görüşme yapıp fikir alışverişinde bulunacağı ifade edildi. Teknik hoca görüşmelerinin nasıl bir sonuca varacağı ise ilerleyen günlerde netleşecek. Teknik hoca konusunda atılacak adıma destek olarak ta sportif direktör konusunun çözümlenmesi bekleniyor.  



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’