KAYSERİSPORLU FUTBOLCULAR

KAYSERİSPORLU FUTBOLCULAR

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Bu sezon Hasan Doğan Spor Toto Süper Lig ekibi olarak sahaya çıkacak olan Kayserispor´da takım oyuncuları özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Sağlık kontrolü sırasında neşeli tavırlar sergileyen futbolculardan Cem Can ile Barış Özbek açıklamalarda bulunarak yeni sezonu değerlendirdiler.

Kayserisporlu futbolcular yeni sezon öncesi özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Futbolcular ilk olarak efor testinden geçtiler. Efor testinin ardından rutin muayeneler yapıldı. Efor testinden geçen Kayserisporlu futbolcu Cem Can ve Barış Özbek, takım kadrosu ve yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundular.

Deneyimli oyuncu Cem Can, ?Antrenmanlara başladık ve sağlık kontrolüne geldik. Yeni arkadaşlarımızda yavaş yavaş yanımıza katılıyor. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Yoğun bir şekilde çalışmalarımız başlayacak. İnşallah güzel olacak. Birçok arkadaşımız bu ligde oynamış deneyimli arkadaşlarımız. Öncelikle takım olmamız gerekiyor. Takım olduğumuz zaman ligde iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum? dedi.

Sarı-kırmızılı bir diğer oyuncu Barış Özbek ise ?İnşallah iyi bir Kayserispor´u göreceğiz. Şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz arkadaşlarla. Antrenmanlarımız başladı sağlık kontrolünden de geçtik. İlk haftalarla birlikte çok iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Çıkan bir takımın ilk hedefi ligde kalmaktır. Ama futbolcular olarak daha yukarıları düşünüyoruz. Ancak Hocamız çok doğru bir şey söyledi. İlk sene hedefimizin ligde kalma olduğunu söyledi. Futbolcular olarak da elimizden gelenin en iyisini yapacağız? diye konuştu.

Efor testinin ardından futbolcular kardiyoloji ve diğer testler için servislere dağıldılar.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’