KAYSERİSPORLU YÖNETİCİLERDEN AÇIKLAMA

KAYSERİSPORLU YÖNETİCİLERDEN AÇIKLAMA

ORTAKÖYLÜOĞLU ?BERABERLİK BİZİ ÜZDÜ?

Fenerbahçe deplasmanında iki kez öne geçmesine rağmen sahadan 3-3 beraberlikle ayrılan Kayserispor´da yönetim üzgün. Sarı-kırmızılıların Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu ve Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan, sonuçtan memnun değil.
Sezona Akhisar mağlubiyeti başlayan ve 2.haftada ise Fenerbahçe´ye konuk olan Kayserispor, sahadan 1 puan ile ayrılmanın üzültüsünü yaşıyor. Kayserispor yöneticileri de kaçan galibiyet için açıklamada bulundular.
Sarı-kırmızılı takımın Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, karşılaşma sonunda yapıtığı açıklamada Fenerbahçe ile berabere kaldıkları için üzgün olduklarını belirterek ?Takımımız, kırmızı kart pozisyonundan önce ve sonrasında çok iyi mücadele etti. Oyun ve pozisyon olarak, karşılaşmada istediğini yapan ve üstün olan Kayserispor´du. Uzatmalarda yediğimiz gol ile berabere kaldığımız için üzgünüz? diye konuştu.

PEHLİVAN ?SONUÇ FARKLI OLABİLİRDİ?
Kulüp Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan ise galibiyet yerine beraberlik yaşadıkları için üzgün olduklarını belirterek ?Oyun düzenimizde özellikle defansın sağ ve solunda yapılan iki değişiklik, takımımıza direnç kazandırdı. Samba Sow ile Traore´nin sakatlıkları, orta sahamızı ister istemez etkiledi. Kanatlarda etkili oyuncularımız olsaydı, galibiyeti kaçırdığımız Fenerbahçe karşısında 70´inci dakikadan sonra farka giderdik. Milli takım nedeniyle verilecek aradan yararlanıp sakatlarımızı iyileştirip takım uyumlarını sağlayıp, iddialı duruma geleceğiz. Fikstür gereği ortaya çıkmış zorlukları, Galatasaray´ı da Kayseri´de mağlup edip kolaya dönüştürmek istiyoruz? dedi.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı