KAYSERİSPOR SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR

KAYSERİSPOR SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Kayserispor'un kupada Beşiktaş engelini geçerek çeyrek finale kaldığı maçın ardından şehrin ileri gelenleri ve kulüp yönetiminden açıklamalar geldi. Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız, Hakem Yankaya hakkında açıklamalarda bulunurken, ilginç benzetmele

HABERİ İZLE

Kayserispor Başkanı Bekir Yıldız, Beşiktaş'a karşı sergilenen oyundan son derece memnun olduğunu dile getirerek karşılaşma sonunda yaptığı değerlendirmede İyi bir galibiyet aldık. Çocukları tebrik ediyorum. Şampiyon olma yolunda olan bir takıma yakışır bir mücadele oldu. Beşiktaş'a neredeyse pozisyon vermediler. Bizim için önemli olan sakatlık olmadan maçı tamamlamaktı. Antep maçında Sereno'yu sakatladılar birkaç hafta takımda yok. Ama bu çok güzel bir galibiyet. Takım ayrı bir havaya girdi. Seyirciye ayrıca teşekkür ediyorum. Stat dolmaya başladı. Hem stat hem takım hem de şehir şampiyonluk havcasına girdik. İnşallah bu hava devam edecek. Bu yıl arzu ettiğimiz yere çıkarız diye düşünüyorum. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bakalım nasip nedir. Bizim için lig daha çok tercihimiz. İnşallah orada bir sakata gelmeyiz” diye konuştu.

YILDIZ'DAN İLGİNÇ BENZETME VE YORUMLAR

Hakem Yankaya hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Yıldız, ilginç atasözleri ile göndermede bulundu. Yıldız, Aynı hakem hafta sonunda Erciyesspor'u yaktı. Aynı hakem Yankaya, Erciyesspor'un 3 puanını aldı Antep'e verdi. 80 dakika bu maçta baskı ile devam etti. Ancak son 10 dakika mizacını ortaya koydu. Hani derler ya ‘Kedinin kuyruğunu kalıba almışlar, 40 gün kalıbı çıkartmışlar kuyruk yine eğrilmiş'. Hocada böyle bir tabiat mı var onu da bilmiyorum ama ancak hocaya yakışmıyor. Ortadaki emeği zayi etmemek lazım. Çocuklara bakıyorum Beşiktaş'a pozisyon vermediler. Erciyes'in hakkını yendiğinin altını kesin olarak çiziyorum. Bunu görmezsek bir gerçeği kaçırmış oluruz. Kimse bizim hakkımızı yemesinler kimsenin de hakkını yemeyelim. Hocalar dikkat etsinler. İnsan hatası yapılabilir. Ancak hatalar art arda gelmemesi lazım. Pozisyonun birinde arkada durduruyor. Çalıyor ve durduruyor. Yapmaması lazım. Atarsın atamazsın ama o pozisyonu devam ettirmeliydi. Ama felek Mustafa'ya yar olmadı. Yani yetiştiremedi. Maç 10 dakika uzasa hakemden yana tereddütlerim vardı. Süre yetmedi ve Kayserispor bu maçı hak etmiş olarak sahadan ayrıldı.” ifadesini kullandı.

VALİ DÜZGÜN, SÜPER LİG ADINA ÜMİT VERİCİ OLDU”

Vali Orhan Düzgün ise Beşiktaş zorlu bir rakipti tabi. Kayserispor güzel bir oyunla sonuca gitti. Aslında kısmen de yeni bir kadro ile sahaya çıktı. Yeni bir kadro ile Beşiktaş'ı mağlup etmesi de Kayserispor'un gelecek adına Süper Lig adına ümit verici bir maç olduğunu ortaya koydu. Bundan sonraki hedefimiz elbette çeyrek finalde 8 takımla birlikte mücadele edecek ve daha üst turlara çıkacaktır. Bundan eminim. Futbolcuları ve teknik heyetimizi kutlarım” dedi.

ÇELİK, GÜZEL BİR KARŞILAŞMA OLDU”

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'de yaptığı açıklamada Güzel bir karşılaşma oldu. Takımda iyi oynadı. 90 dakika hiç yorulmadan koştular. Hayırlı olsun diliyorum. İnşallah Rabbim devamına erdirir” dedi.



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev