KAYSERİSPOR´U DURDURAN YOK

KAYSERİSPOR´U DURDURAN YOK

GALATASARAY 1-2 KAYSERİSPOR ...

Süper Lig´in 20.haftasında deplasmanda Galatasaray´a konuk olan Kayserispor, yakaladığı çıkışı bu maçta da sürdürdü. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe´yi yenen Kayserispor, Galatasaray´ı da 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Süper Lig´de çıkış arayan Kayserispor, Galatasaray deplasmanından da gülen taraf olarak ayrıldı. TT Arena´da oynanan karşılaşmaya her iki takımda hızlı başlarken, Kayserispor ilk yarıyı 2-0 kazanmasını bildi. 90 dakika sonunda ise sarı-kırmızılı temsilcimiz sahadan 2-1 galip ayrılarak büyük sevinç yaşadı.
Süper Lig´in 20. haftasında TT Arena´da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor´un 2-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı. 10. dakikada Bruma ile verkaç yapan Linnes´in ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Ahamada da kaldı. 12. dakikada Rodrigues, Podolski ile verkaçından sonra ceza sahası içi sol çaprazında topla buluştu. Rodrigues´in vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarı gitti. 28. dakikada sağ taraftan Deniz´in kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topla buluşan Mabiala´nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve Kayserispor deplasmanda 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasının ardında 4 dakikalık uzatma süresi eklendi. Dakikalar 45+4´ü gösterdiğinde ise ilk golde olduğu gibi Deniz´in sağ taraftan kullandığı kornere iyi yükselen Levent´in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla bir kez daha buluştu ve Kayserispor 2-0´lık skoru yakaladı. Bu golün ardından son düdük geldi ve Kayserispor soyunma odasına galip giren taraf oldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısında da pozisyonlar üst üste yaşandı. 53. dakikada Tolga´nın ceza yayı üzerinden kullandığı serbest vuruşta defansa çarpan top dışarı çıktı. 81. dakikada Semih´in sağ taraftan açtığı ortada ceza sahası içinde topla buluşan Podolski´nin rakibini geçerek yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak sağ direğin yanından dışarı gitti. 89. dakikada Bruma´nın sol kanattan ortasında önde direkte topla buluşan Eren´in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skoru 1-2´ye taşıdı. 90 dakikanın ardında 5 dakikalık uzatma süresi eklendi ancak bu sürede gol sesi çıkmadı. Kayserispor, Galatasaray deplasmanından 2-1 galip ayrılırken puanını da 19´a yükseltmeyi başardı.

Haber: Murat TURP



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı