KAYSERİSPOR´U DURDURAN YOK

KAYSERİSPOR´U DURDURAN YOK

İ.M. KAYSERİSPOR 1 ? 0 FENERBAHÇE

İstikbal Mobilya Kayserispor, Süper Toto Süper Lig´in 21. hafta açılış maçında sahasında Fenerbahçe´yi konuk etti. İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmada 1´de kırmızı kart çıkarken, son düdük ile birlikte Kayserispor sahadan 1-0´lık skor ile kazanan taraf olarak ayrıldı.

Süper Lig´de 21.haftanın açılış maçında İstikbal Mobilya Kayserispor, taraftarı önünde Fenerbahçe´yi konuk etti. Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı her iki takım açısından da hızlı ve bol pozisyonlu geçerken, Fenerbahçe soyunma odasına 10 kişi olarak girdi. 90 dakika sonunda ise Kayserispor, Kravets´in kafa golü ile sahadan 1-0 galip ayrılmasını bildi.

Kayserispor´un santrası ile başlanan mücadelenin 10.dakikasında Kayserispor atağında Lopes, yaklaşık 40 metre sürerek getirdiği topla ceza sahasına girdi. Ortaya çevirdiği top Kaleci Volkan´ın elinde kaldı. 22. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına Mehmet Ekici geçti. Ekici´nin vuruşu barajı geçerken kaleci topu iki hamlede kontrol etti.

33. dakikada sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Dirar topu ceza sahası içerisine gönderdi. Soldado´dan önce müdahale eden Kayserispor defansı topu kornere gönderdi.

45+2. dakikada gelişen Kayserispor atağında Kucher´e sert bir müdahalede bulunan Soldado, karşılaşmanın orta hakemi Alper Ulusoy tarafından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. İlk yarı 0-0´lık eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya Fenerbahçe´nin vuruşu ile başlandı. 51. dakikada organize gelişen Kayserispor atağında Chery ile duvar pası yapan Şamil´in şutunda top kaleci Volkan´da kaldı. 56. dakikada Fenerbahçe atağında Moses topu savunmanın üstünden Jailson ile buluşturdu. Bu oyuncunun kaleci Lung ile karşı karşıya yaptığı vuruşunda Lung topu kornere çeldi. 64. dakikada Deniz Türüç´ün sağ taratan yaptığı ortaya defansın önünde yükselen Kravets kafa ile Umut´a aktardı. Tecrübeli oyuncu düzgün bir kafa vuruşu ile topu Volkan´ın üzerinden ağlara gönderdi. VAR uyarısı ile pozisyonu inceleyen Alper Ulusoy, Kravets´in faul yaptığı gerekçesi ile verdiği gol kararını iptal etti. 74. dakikada gelişen Kayserispor atağında Mensah´ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta top az farkla auta gitti. 87. dakikada Eljif Elmas´ın kaybettiği top ile sol kanattan gelen Chery´nin arka direğe düzgün ortasına iyi yükselen Kravets, topu sert bir kafa vuruşu ile ağlarla buluşturdu ve skoru 1-0 yapan golün sahibi oldu. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skorunu belirledi ve Kayserispor taraftarı önünde Fenerbahçe´yi 1-0 yenerek 3 puanı kazanan taraf oldu.

Sarı-kırmızılılar bu galibiyet ile puanını 25´e çıkartırken, Fenerbahçe ise 23 puanda kaldı. Kayserispor sezonun 22.hafta mücadelesinde ise yine sahasında Göztepe´yi konuk edecek. İstikbal Mobilya Kayserispor-Göztepe karşılaşması 17 Şubat Pazar günü saat 16.00´da başlayacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu