KAYSERİSPOR´U MAĞLUBİYET ETKİLEMİYOR!

KAYSERİSPOR´U MAĞLUBİYET ETKİLEMİYOR!

SARI-KIRMIZILI EKİP, 5 GÜN İZNE AYRILDI

Spor Toto Süper Lig ekibi Kayserispor, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından 5 günlük izne ayrıldı.
Kayserispor´da istenilen sonuçların alınmaması ne teknik heyeti ne de yönetim kurulunu etkilememiş olacak ki, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından takım 5 günlük izne ayrıldı. Kasımpaşa mağlubiyeti ile birlikte Kayserispor, ligde 5 puanla yoluna devam ediyor.
Kayserispor ligde geride kalan 6 haftada, 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 5 puan topladı. Tabloya bakacak olursak sarı-kırmızılı ekibi ilerleyen günlerde daha da sıkıntılı bir süreç bekliyor. İstenilen sonuçlar ilerleyen haftalarda da gelmez ise gidişatın sorumlusu kim olacak? Takıma 5 gün izin veren Teknik Direktör Hakan Kutlu mu? Yoksa bu duruma göz yuman yönetim kurulu mu? Özellikle Kasımpaşa maçında alınan mağlubiyet, takımın sadece ?Samba Sow´ ile mi ayakta kalıyor sorusunu akla getirdi. 10 kişi kalınan maçta Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun ikinci yarının henüz başı olmasına rağmen 1-0´lık skoru korumaya yönelik değişiklik yapması ise ayrı bir sorun. Bu gösteriyor ki, Teknik Direktör Hakan Kutlu, Bursaspor ile oynanan karşılaşmadan hiç ders çıkarmamış. Bu maçta, Bursaspor 10 kişi kalmasına rağmen istekli ve arzulu oyunu ile 11 kişilik Kayserispor´u mağlup etmişti.
Kayserispor ligin 7.hafta karşılaşmasında, Beşiktaş´ı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçın hazırlıklarına cuma günü yapacağı antrenmanla başlayacak.
(SPOR SERVİSİ)



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı