KAYSERİSPOR´U SON DAKİKA GOLÜ YIKTI

KAYSERİSPOR´U SON DAKİKA GOLÜ YIKTI

OSMANLISPOR 1-1 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´de sezonun 10.haftasında Osmanlıspor´a konuk olan Kayserispor, sahadan 1-1´lik skor ile ayrılarak haftayı beraberlikle kapattı.
Ankara Osmanlı Stadı´nda oynanan karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. İlk atak ise Kayserispor´dan geldi. 5. dakikada sol kanatta hareketlenen Nakoulma´nın ceza sahasına girdikten sonra penaltı noktasına çıkardığı pasta topla buluşan Deniz Türüç´ün şutunda meşin yuvarlak kaleci Hakan´da kaldı. 19. dakikada sağ kanattan Pinto´nun arka direğe gönderdiği ortada Prochazka topu kafayla kale önünde bulunan Umar´a indirdi. Umar´ın şutunu kale çizgisi üzerinde karşılayan Umut Sönmez, meşin yuvarlağı tehlike bölgesinden uzaklaştırdı. 23. dakikada Adam Maher´in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak az farkla kale direğinin dibinden dışarı çıktı. 28. dakikada Maher´in ceza sahası ön çizgisi üzerinden yaptığı vuruşta top kaleci Muammer´de kaldı. 33. dakikada Maher´in pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Umar´ın topu düzelttikten sonra yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanının dışına çıktı. 45+1´de ise Deniz Türüç´ün kornerden gelen ortasına iyi yükselen Mabiala´nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. Bu pozisyonun ardından ilk yarının son düdüğü geldi ve Kayserispor deplasmanda soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.
OSMANLISPOR 1-1 KAYSERİSPOR
İkinci devreye ise ev sahibi Osmanlıspor´un vuruşu ile başlandı. İlk yarıda gol sesi gelmezken, Kayserispor 58.dakikada Nakoulma´nın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golle kendine gelen sarı-kırmızılılar, Osmanlıspor kalesine atak geliştirse de sonuçsuz kaldılar. Karşılaşmanın normal süresi Kayserispor´un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken, maç sonuna 6 dakika uzatma süresi eklendi. 90+1´de ise Osmanlıspor, Mehmet Güven ile golü buldu ve skora dengeyi getirdi. Son düdük ile birlikte ise Kayserispor, sahadan 1-12lik beraberlikle ayrılırken, puanını ise 9´a yükseltti. Osmanlıspor ise 12 puana ulaştı.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak