KAYSERİSPOR´UN 4-1 YANI TEHLİKEDE

KAYSERİSPOR´UN 4-1 YANI TEHLİKEDE

KAYSERİSPOR 1-4 OSMANLISPOR ...

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 27. haftasında taraftarı önünde Osmanlıspor´u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında 2 penaltı kararı verilirken Kayserispor soyunma odasına 2-1 mağlup girdi. 90 dakika sonunda ise Kayserispor sahasında Osmanlıspor´a 4-1 mağlup oldu.
Karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte taraftarının da desteğini arkasına alan Kayserispor ataklara başlayan taraf oldu. 11. dakikada ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktadan Deniz Türüç´ün kullandığı serbest vuruşta top barajdan döndü. 14. dakikada Webo´nun ara pasında ceza sahasına giren Umar´ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Osmanlıspor 1-0 öne geçen taraf oldu. 19.dakikada Deniz Türüç´ün pasında topla buluşan Varela´nın sert şutunda top üstten auta çıktı. 28.dakikada kullanılan köşe vuruşunda Osmanlıspor defansından seken top Lawal´ın önünde kaldı. Lawal´ın sert şutunda topu Osmanlıspor defansı zorlukla uzaklaştırdı. 39.dakikada Deniz Türüç´ün pasında Welitton ceza sahası içinde topla buluştu. Welliton´un Mehmet Güven tarafından düşürülmesi sonrasında hakem Mete Kalkavan penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu Deniz Türüç kullandı ve skora dengeyi getiren golü kaydederek skoru 1-1´e taşıdı. 44. dakikada Koulossa ceza sahası içinde hakan Aslantaş tarafından düşürüldü. Hakem Mete Kalkavan bir kez daha penaltı kararı verdi. Umar kullandığı penaltıyı gol çevirdi ve takımını bir kez daha öne geçirerek skoru da takımı adına 2-1´e taşıdı. İlk yarı da 2 penaltı verilirken Kayserispor soyunma odasına 2-1 yenik girdi.
KAYSERİSPOR 1-4 OSMANLISPOR
İkinci yarıda ise konsantrasyondan ve mücadeleden uzak kalan taraf Kayserispor oldu. 55.dakikada ceza sahası içinde Umar´ın çektiği sert şutta top üst direkten döndü. 56.dakikada Mehmet Güven´in pasında ceza sahası dışından topa gelişine sert vurdu, top ağlarla buluştu ve Osmanlıspor 3-1´lik üstünlüğü yakaladı. 67.dakikada Samba Sow´un müdahalesi ile Adam yerde kaldı. Hakem Mete Kalkavan üçüncü kez beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Webo skoru 4-1´e taşıyan isim oldu. 80.dakikada Umar´ın pasında topla buluşan Koulossa, kaleci Muammer ile karşı karşıya kaldı. Koulossa´nın vuruşunda kaleci Muammer topu kornere çeldi. Son düdük ile birlikte Kayserispor sahasında ağır bir darbe alırken, Osmanlıspor ise 5 haftalık galibiyet orucunu bozmuş oldu.

Haber: Murat TURP



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı