KAYSERİSPOR´UN TRANSFER POLİTİKASI

KAYSERİSPOR´UN TRANSFER POLİTİKASI

TARAFTAR, TAKIMINDAN YILDIZ TRANSFER BEKLİYOR

Kayserispor son hız transfer çalışmalarını sürdürürken taraftar ise yapılan transferlerle Kayserispor´un geleceğinin olmayacağına inanıyor.
Kayserispor yönetimi, Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar 8 oyuncuya imza attıran sarı-kırmızılı ekip, buna rağmen taraftarını mutlu edemedi.
Taraftarın istediği, diğer Anadolu kulüpleri gibi Kayserispor´un Avrupa kupalarında mücadele edecek bir takım oluşturması. Ancak taraftarlar, şuana kadar yapılan transferlerin bu durumu karşılayabileceğine inanmıyor. Yıldız oyuncuları kadrolarına katacaklarını söyleyen sarı-kırmızılı yönetimin, bu durum karşısında sessiz kalması ise dikkatlerden kaçmıyor.
Taraftarın takımda özellikle istediği isimlerden ilki ise takımın eski kaptanlarından Mehmet Topuz. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve teklifler olmasına rağmen Kayserispor´dan teklif bekleyen Mehmet Topuz için Kayserispor´un teklif yapmaması ise dikkatlerden kaçmayan bir diğer durum.
Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, açıklamalarında ?Yapacağımız ve yaptığımız transferleri bilerek duyurmak istemiyoruz´ diyor. Belki oyuncuların değerlerini yükseltmek istemiyor. Ancak taraftar ve spor kamuoyu, yapılan transferlerden oldukça rahatsız.
(SPOR SERVİSİ)



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu