KAYSERİSPOR’UN 4-1 YANI FELAKET

KAYSERİSPOR’UN 4-1 YANI FELAKET

KAYSERİSPOR 1-4 BAŞAKŞEHİR

Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor, Medipol Başakşehir'i sahasında konuk etti. Mücadelenin ilk yarısını 2-1 kaybeden Kayserispor, 90 dakika sonunda taraftarı önünde 4-1 mağlup oldu.

Süper Lig’de zor günler yaşayan Kayserispor, 16.hafta maçında sahasında Başakşehir’i konuk etti. İlk dakikalarla birlikte Kayserispor kalesinde erken bir gol gördü. 5. dakikada sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Eljero Elia ceza sahası içine girip pasını altıpasa çevirdi. Miguel Lopes'e çarpan bu top yön değiştirerek ağlarla buluştu ve Başakşehir 1-0 öne geçti. 10. dakikada savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Junior Caiçara, pasını ceza sahası içi sağ çapraza hareketlenen Edin Visca'ya gönderdi. Edin Visca topu kontrol ederek sert şekilde altıpas içine gönderdi. Bu top Mert Kula'nın ayağına çarpıp kaleye yöneldi ve ağlarla buluştu ve Beşakşehir 2-0’lık skoru yakaladı. 38. dakikada sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Hasan Hüseyin Acar, ceza sahası içine ortasını yaptı. Bu topa hareketlenen Artem Kravets, kaleci Mert Günok'tan önce kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu ve farkı 1’e indirerek 2-1’lik skoru yakaladı. İlk yarı Başakşehir’in 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında ise golleri bulan taraf Başakşehir oldu. 48. dakikada sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Edin Visca pasını ceza sahası içine gönderdi. Bu topa hareketlenen Demba Ba penaltı noktasının hemen yanından kaleye şutunu gönderdi ve topu ağlarla buluşturdu ve skoru 3-1’e taşıdı. 90+3’te ise ceza sahasına yapılan ortada Aleksic topa gelişine vurdu ve farkı 3'e çıkartarak maçın sonucunu belirleyen gole imza attı ve Kayserispor, sahasında Başakşehir’e 4-1 mağlup oldu.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı