KAYSERİSPOR’UN YÖNETİMİNDE AYRILIK

KAYSERİSPOR’UN YÖNETİMİNDE AYRILIK

TARAFTAR SORUMLUSU SÜLEYMAN AKIN İSTİFA ETTİ

HES Kablo Kayserispor’da uzun süredir yönetimde yer alan ve taraftar sorumlusu olarak da görev yapan Süleyman Akın alınan Sivasspor mağlubiyeti sonrasında yönetim olarak bir girişim yapılmadığı için istifa ettiğini açıkladı.

HES Kablo Kayserispor’da sezonun 5.haftasında Sivasspor karşısında alınan mağlubiyet istifayı da peşinden getirdi. Daha öncede yönetimsel olarak kötü bir gidişat olduğunu bildiklerini ve buna dur demeleri gerektiğini ifade eden Süleyman Akın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bu kötü gidişata sebep olanlara tahammül edemeyeceğini belirterek kulüpteki görevinden ve yönetimden istifa ettiğini açıkladı.

 

Hes Kablo Kayserispor Başkan Danışmanı ve aynı zamanda taraftar sorumlusu olarak da görev yapan Süleyman Akın yaptığı açıklamada, “26 yıldır tribünlerde son 4 yılımı onurla gururla yönetici olarak sürdürdüğüm her şeyim Hes Kablo Kayserispor yöneticiliğimden bugün itibariyle istifa ediyorum. Burada olmamızdaki gaye bir şeylere olumlu anlamda destek vermek, katkı sağlamak içindi. Mevcut hoca ve menajerin yetersiz ve hatalı işler yaptığı tüm kamuoyu malumuyken hala tahammül edilip gönderilmesinin gündeme dahi gelmemiş olması bize ve Kayserispor’a zarar veriyor. Artık tribündeki yerimi Kapalı Kale Taraftarlar Derneğimdeki yöneticiliğimle Hes Kablo Kayserispor peşinde ölene kadar olacağız. Yeni maçlarda görüşmek üzere” dedi.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu