KAYSERİSPOR´DA SEÇİMLİ GENEL KURUL KARARI

KAYSERİSPOR´DA SEÇİMLİ GENEL KURUL KARARI

BORÇLAR, YÖNETİMİ GÖREVİ BIRAKMAYA GÖTÜRDÜ

PTT 1.Ligi şampiyon olarak tamamlayan Kayserispor, 27 Haziran´da olağanüstü kongreye gidecek. Kulüp Başkanı Hilmi Derinel, borçların belirtilenden fazla olduğunu ifade ederek kongre kararı aldıklarını belirterek bu kararını da Twitter hesabından duyurdu.

23 Mayıs 2015´te gerçekleştirilen olağan genel kurul ile yönetime gelen Hilmi Derinel ve ekip arkadaşları olağan üstü genel kurul kararı aldı.

BORÇLAR, YÖNETİMİ GÖREVİ BIRAKMAYA GÖTÜRDÜ

Derinel, daha önce 27 Haziran´da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul´da Mali Genel Kurul yapmayı planlıyordu. Kulüp mali tablosunun karamsar olması nedeniyle, Derinel ve ekip arkadaşları Seçimli Genel Kurula gidecekler. Karar öncesi yapılan yönetim kurulu toplantısında, Derinel ve ekibi görevi bırakma kararı aldı.  Kayserispor Kulüp Başkanlığı´na aday olduğu dönemde kulübe giderek yetkililerle ile görüşen Hilmi Derinel, 15 Milyon TL borç olduğu cevabını aldı. Ardından yönetimi ile görüşen Derinel, bu borcun altından kalkabileceğine inandığını belirterek aday olmaya karar verdi. Derinel, genel kurulda ise borcun 19 Milyon TL olduğunu öğrendi. Ancak Kayserispor´un geçmişten biriken diğer borçlarının da devreye girmesiyle borcun 70 Milyon TL´yi aştığını ulaştığını öğrenen Derinel, bu borcun altından kalkamayacaklarını belirterek görevi bırakma kararı aldı. 

BAŞKAN İSTİFASINI TWİTTER´DAN DUYURDU

Kayserispor Kulüp Başkanı Hilmi Derinel, aldığı kararı twitter hesabından duyurdu. Başkan Derinel, açıklamasında ?Ben ve yönetim kurulu üyelerim çok halisane duygular ile benimseyerek, inanarak, bu görevi layığı ile yerine getireceğimizi düşünerek bu görevi üstlendik. Bu şehirde yaşayan, kazanç sağlayan ve yüz yüze bakacağımız insanlar topluluğuyuz, sizlere layık olmayacak bir vazifenin başına geçmek bizi ziyadesi ile üzer bundan dolayı sizden ricam beni daha fazla sorgulamamanız ve yönetim kurulu kararımıza saygı duymanız. Kalbimiz her zaman olduğu gibi Kayserispor ve başarıları ile atacak. Sevgi ve saygılarımla Allah´a emanet olun? cümlelerini kullandı. (murat turp)

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak