KAYSERİ´YE DEĞİL, CİMBOM´A ?KARDEŞLER´

KAYSERİ´YE DEĞİL, CİMBOM´A ?KARDEŞLER´

GALATASARAY 3-1 İ.M. KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 29.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor, Galatasaray´a konuk oldu. Karşılaşma ev sahibi Galatasaray´ın 3-1´lik üstünlüğüyle son buldu. Karşılaşmanın ilk yarısında verilen hakem kararları Kayseri´yi ateşe attı.

Türk Telekom Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Arda Kardeşler, Cevdet Kömürcüoğlu ve Hakan Yemişken hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmayı, hakemin hatalı kararları nedeniyle, Galatasaray 3-1 kazandı.

Karşılaşma Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. 15. dakikada gelişen Kayserispor atağında Ndiaye´nin müdahale edemediği top Chery´de kaldı. Bu futbolcunun pasında bomboş pozisyondaki Kravets topu ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu. 16. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Fernando uzaktan çok sert vurdu. Kaleci Lung´dan dönen topu Diagne tamamladı ve skor 1-1 oldu. 42. dakikada Lopes´in elle oynaması sonucunda Lopez, kırmızı kart gördü. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına Diagne geldi. Bu futbolcu topu ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.  45+4. dakikada gelişen Galatasaray atağında Mariano sağ kanattan savunmanın arkasına ortaladı. Bu noktada içeriye kat eden Nagatomo kafa vuruşuyla farkı 2´ye çıkardı. İlk yar Galatasaray´ın 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarı Galatasaray´ın santrası ile başladı. 64.dakikada Silvestre Varela´nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı. 73.dakikada Oleksandr Kucher´in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında kaleye yönelen top direkten geri geldi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve mücadele Galatasaray´ın 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Kayserispor´da futbolcuların ilk yarıda verilen hakem kararlarından etkilendikleri görüldü. Hakem Arda Kardeşler ilk yarıda çaldığı düdükler ve gösterdiği kartlarla Kayserispor´da futbolculara fren yaptıran isim oldu.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı