KAYSERİ´YE ?TİMSAH ISIRIĞI´

KAYSERİ´YE ?TİMSAH ISIRIĞI´

BURSASPOR 3 - 1 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 4.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Bursaspor´a konuk oldu. Karşılaşma 3-1 Bursaspor´un üstünlüğü ile son buldu.
Kayserispor, ligin 4.hafta karşılaşmasında Bursaspor´a konuk oldu. Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada hakem Alper Ulusoy düdük çaldı. Kayserispor´un tek golünü 31.dakikada Nakoulma, Bursaspor´un gollerini ise 45+2.dakikada Batalla, 83.dakikada Jorquera ve 90+4.dakikada Sercan Yıldırım attı.
Karşılaşma, Kayserispor´un başlama vuruşu ile başladı. Maçın 15 dakikası boyunca her iki takımda net bir gol pozisyonu yakalayamadı. 31.dakikada Kayserispor, Nakoulma ile 1-0 öne geçti. Kubilay Sönmez´in uzun pasında sol kanatta topu göğsüyle kontrol eden Deniz Türüç pasını ceza sahası içinde hareketlenen Nakoulma´ya bıraktı. Nakoulma şık bir çalımla rakibinden sıyrılıp sağ ayağıyla çok sert vurdu ve top filelerle buluştu. 36.dakikada, Bursasporlu Şamil Cinaz´ın sol kanada uzun pasında topu önüne alan Joshua sağ ayağıyla ceza sahası dışından vurdu, yerden de seken top kaleci Muammer Yıldırım´da kaldı. 41.dakikada, Umut Bulut´un kısa pasında ceza sahası dışından Kubilay Sönmez gelişine vurdu ama top çerçeveyi bulmadı. Bursaspor 45+2.dakikada Batalla ile bulduğu golle skor 1-1´e getirdi. İlk 1-1 berabere sonuçlandı.
İkinci yarı Bursaspor´un başlama vuruşu ile başladı. 53.dakikada, Bursaspor sol taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşta Pablo Batalla ortasını yaptı, penaltı noktası üzerinde Ricardo kafayı vurdu ancak top kaleci Muammer Yıldırım´da kaldı. 67.dakikada, Umut Bulut´un kafa pasında savunmanın arkasına sarkan Welliton, defanstaki son adam olan İsmail Konuk´un darbesiyle yerde kaldı ve hakem Alper Ulusoy tereddütsüz bir şekilde kırmızı kartını İsmail Konuk´a gösterdi. Kayserispor, bu dakikadan sonra baskısını arttırdı. Ancak aradığı golü bulamadı. 83.dakikada, Bursaspor Jorquera´nın attığı golle 2-1 öne geçti. 90+4.dakikada, Bursaspor Sercan ile bulduğu golle skoru 3-1´e taşıdı ve karşılaşma Bursaspor´un 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu