KAYSERİ`YE SÜPER NOT

KAYSERİ`YE SÜPER NOT

Kayseri, organizasyonunu üstlendiği her tür faaliyetten alnının akıyla çıkıyor. Galatasaray ile Fenerbahçe`nin mücadelesine sahne olan Süper Kupa maçı da bu faaliyetlerden biri oldu. Gençlik ve Spor Bakanı, Futbol Federasyonu yetkilileri ve spor yazarları

Büyükşehir Belediyesinin Kayseri`ye kazandırdığı Kadir Has Stadı, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, kayak pistleri gibi Türkiye`nin en güzel spor tesisleri ulusal ve uluslararası birçok şampiyonanın Kayseri`de yapılmasını sağladı ve sağlamaya da devam ediyor. Yakın zamanda U-20 Dünya Futbol Şampiyonasına ev sahipliği yapan ve başarıyla bu organizasyonu gerçekleştiren Kayseri, dünyanın en büyük derbilerinden olan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçında da tam not aldı.

Karşılaşma öncesinde her iki takımın İstanbul ya da başka illerde bir araya gelemeyen taraftarlarının Kayseri`de birlikte vakit geçirmesi "Özlenen tablo" yorumlarına neden oldu. Alınan önlemler neticesinde sadece karşılaşma öncesi değil karşılaşma anında ve sonrasında da taraftarlar arasında herhangi bir sorun yaşanmadı.

BAKAN`DAN ÖVGÜ

 Karşılaşma sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Kayseri`ye teşekkür etti. "Bu gecenin öncelikli kazananı Kayseri oldu, çok güzel bir ev sahipliği yaptılar" şeklindeki sözleriyle Kayseri`den övgüyle bahseden Bakan Kılıç, Kayseri Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürüne teşekkür ettiğini belirtti.

 Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de Kayseri`nin ev sahipliğinden çok memnun olduklarını belirterek başarılı organizasyondan ötürü tüm ilgililere teşekkür etti. Kayseri`ye gelen ya da bu maçı televizyon ekranlarında izleyerek yorum yapan spor yazarları da Kayseri`nin bu önemli organizasyonu başarı ile gerçekleştirmiş olmasına dikkat çekerek övgü dolu sözler sarf etti.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor