KAYSERMALL AVM, GAZETECİLERİ AĞIRLADI

KAYSERMALL AVM, GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Kaysermall AVM yönetimi ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ vesilesiyle ilimizde görev yapan medya  mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

AVM Yöneticisi Mustafa Gökdemir etkinlikte yaptığı değerlendirmede  İnternet alışverişleri ve avm alışverişlerinin artmasıyla rekabetin hızlandığına dikkat çekerek “Bu rekabette hem yerel, hem de ulusal basının etkisi çok büyüktür” ifadesini kullandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensuplarını kahvaltıda ağırlayan Kaysermall AVM Yönetimi adına bir konuşma gerçekleştiren AVM Yöneticisi Mustafa Gökdemir  “Kaysermall olarak bizlerin davetlerini de kırmadığınız için teşekkür ediyorum. Biz alışveriş merkezleri olarak biliyorsunuz alışveriş alışkanlığının değiştiği bir dönemde internet alışverişleri ve AVM alışverişlerinin arttığı bir dönemde rekabetin çok hızlandığını görebiliriz. Bu rekabette de bazı ayrıcalıklarla da öne çıkılması gerektiğini bu dönemde de basının hem yerel hem ulusal basının etkisinin çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda da bize gereken yerlerde desteklerini sunan siz gazeteci arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum.“ değerlendirmesinde bulundu.

Çanakkale Müzesi’nin açılışının da gerçekleştiği etkinlikte müze hakkında bilgiler veren Çanakkale Gezici Müzeler Koordinatörü Cengiz Yürükaslan’da  “Kültür Bakanlığı destekleriyle birlikte bu Müze; Türkiye’nin dört bir yanına Çanakkale’yi ulaştırmaya çalışıyor. Buradaki amaç Çanakkale’ye gidemeyen, oraları görme imkânı olmayan, özellikle öğrencilere Çanakkale ruhunu anlatmaktır. Çanakkale Müzemiz; bugün Çanakkale’de dahi olmayan malzemelerden oluşuyor ve o bakımdan da çok önemlidir. Ziyaretçilerimizi 1 hafta boyunca burada ağırlayacağız”  ifadelerini kullandı.



Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı