KAY-SER OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

KAY-SER OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

BÜYÜKKILIÇ İSTİKRARIN OLDUĞU YERDE BAŞARI VARDIR”

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, kısa adı KAY-SER olan, Kayseri Serbest Bölgesi Kurucu ve İşletmecisi Anonim Şirketi Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın Ommer Oteli, toplantı salonunda gerçekleştirildiğini  duyurdu… Başkan Büyükkılıç toplantıda  yaptığı konuşmada İstihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlamak adına Serbest Bölge'de uzun yıllardır iyi niyetle yapılan bir çalışma var. İstikrarın olduğu yerde güzel çalışmalar ortaya çıkıyor” ifadesini  kullandı…

Genel kurul toplantısına, Melikgazi Belediye Başkanı ve aynı zamanda KAY-SER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kayseri Ticaret Odası Başkan Mahmut Hiçyılmaz ile Serbest Bölge sanayicileri ile üyeler katıldı.

Kayseri Serbest Bölgesi Sanayicileri ile yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve 2014 yılı bilançosu görüşülerek onaylandı. Genel kurulda Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 2 yıllığına üyeler tarafından yeniden Kayseri Yönetim kurulu Başkanı olarak seçildi.

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç genel kurulda yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi  :  Birliğimiz ve huzurumuz çok önemli. İstihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlamak adına Serbest Bölge'de uzun yıllardır iyi niyetle yapılan bir çalışma var. İstikrarın olduğu yerde güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Serbest Bölge'de 94 yatırımcı ve işletmeci hizmet alıyor. Bunların yanında 14 adet yurt dışından gelen firmamız var. Demiryolu konusunda gayretlerimiz sürüyor. Lojistik merkeze köprü konusunda Melikgazi Bölgesi'nde olduğu için desteğimizi verdik ve hizmeti yerine getirdik. Hepimiz şehrini ülkesini seven insanlarız. Buna inanıyorum. Bizim yönetim kurulu olarak amacımız yan sanayi içeren nitelikli yatırımlardır. O açıdan oto sanayi, savunma sanayi ve motor sanayi konusunu çok önemsiyor ve destek veriyoruz.” 



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da