KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTCİ

KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTCİ

MİMARSİNAN OSB MÜTEŞEBBİS HEYET BAŞKANI OLDU?

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanlığını bırakmasının ardından Müteşebbis Heyet Üyeleri tarafından Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanlığına seçildi. Büyüksimitci´den boşalan Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına ise daha önce Müteşebbis Heyet Üyeliğini yürüten Abdullah Oğuzbaş getirildi?
Yaklaşık 12 yıldır görev yaptığı Mimarsinan OSB Başkanlığından ayrıldığını açıklayan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ?Mimarsinan OSB´de ki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi bu gün itibari ile beraber görev yaptığımız Sayın Abdullah Oğuzbaş´a devretmiş bulunuyorum. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza ve personelimize görev yaptığım süre içerisinde bana verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Abdullah Bey´in bu görevi layıkı ile yapacağına inanıyorum. Zaten beraber görev yapıyorduk, bundan sonrada hep beraber olacağız? değerlendirmesinde bulundu?
Bölgenin daha da gelişip kalkınması adına Kayseri Sanayi Odası olarak ellerinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceklerini açıklayan Başkan Büyüksimitci, bölgede irili ufaklı birçok işletmenin faaliyet gösterdiğini belirterek, Mimarsinan OSB daha çok genç bir bölge olmasına rağmen, cazibesi yüksek, alternatif bir bölge haline geldiğini sözlerine ekledi.
Öte yandan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda aldığı karar ile Mehmet Büyüksimitci´den boşalan Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına daha önce Müteşebbis Heyet Üyeliğini yürüten Abdullah Oğuzbaş seçti?
Toplantının ardından Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş ?Öncelikle Yönetim Kurulu Üyelerine bana bu görevi layık gördüklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Mehmet Büyüksimitci Başkanımıza bölgemize verdiği hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum. Bundan sonrada birlik beraberlik içerisinde sanayicilerimize, Kayseri´ye ve Türkiye´ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Devraldığımız bayrağı daha da yukarılara taşıma gayretinde olacağız? diye konuştu.
KAYSO Yönetim Kurulu ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Oğuzbaş´a yeni görevinde başarılar diledi.



"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"