KAYSO BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK´TAN

KAYSO BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK´TAN

?ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ? MESAJI


Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? dolayısıyla yaptığı açıklamada, bağımsız ve özgür basının demokratik bir hukuk devletinin en önemli öğelerinden birisi olduğunu kaydederek, basının özgür olmadığı bir ülkede demokrasiden ve özgürlüklerden söz edilemeyeceğini belirtti.
Halkın olup bitenleri doğru ve tarafsız bir şekilde öğrenebilmeleri için gazetecilerin büyük bir fedakârlık ve sorumlulukla çalıştıklarını belirten Başkan Boydak, ?Haber almaların özgürce yaşanabildiği ülkeler gelişmiş ülkelerdir. Toplumların gelişim ve kalkınma süreci, basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır. Demokratik toplumlarda basın, halkın gözü, kulağı ve sesidir. Özgürlüklerin gelişmediği bir ülkenin gelişmesinden ve ilerlemesinden de söz etmek mümkün değildir? dedi.
Gazetecilerin kamuoyuna haber ve bilgi akışını objektif bir şekilde sağlama gibi çok yönlü bir misyona sahip olduklarının altını çizen Boydak, ?Gazetecilerin düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek adına verdikleri mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Yeter ki iyi niyetle ve objektif bir şekilde toplumun haber alma özgürlüğüne destek verilsin. Gazetecilerimizin ilkeli yayıncılık anlayışı içerisinde olayları tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktaracaklarına güvenimiz tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlar altında çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyor, bugüne kadar bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum? şeklinde konuştu. Kurum Bülteni



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da