KAYSO ?DA

KAYSO ?DA

1 NİSAN´DA SEÇİM VAR!

Kayseri Sanayi Odası´ndan yazılı bir açıklama yapılarak Meslek Komiteleri ve Oda Meclisi seçimlerinin 1Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirileceği ve Meslek Grubu Üye Listeleri´nin  Askıya Çıktığı duyuruldu?

Kayseri Sanayi Odası´ndan yazılı bir açıklama yapılarak  Meslek Komiteleri ve Oda Meclisi seçimlerinin  1Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirileceği  belirtilerek  şöyle denildi? ?Kayseri Sanayi Odası organ seçimleri, Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsaların organ seçimleri hakkındaki yönetmeliğin ilgili maddeleri doğrultusunda Kocasinan 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı´nın gözetim ve denetimi altında yapılacaktır. Kayseri Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Oda Meclisi seçimleri  Seçim Sandık Kurulunca, 01.04.2018 Pazar günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında, çevre yol üzerinde bulunan Kayseri Sanayi Odası hizmet binasında yapılacaktır.

Oda Yönetim kurulu, Disiplin kurulu ve Genel kurul delege seçimleri; Oda kanununun 81 ? 84 maddeleri ve Organ seçimleri yönetmenliğinin ilgili maddelerine göre, 06/04/2018 Cuma günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında, Sanayi Odası hizmet binasında yapılacaktır.

Elektronik ortamda Bakanlık ve Birlik bünyesinde yer alan ortak veri tabanından alınan, Seçme ve Seçilme hakkına haiz olanları belirleyen Meslek Gruplarına ait üye listeleri 12.03.2018 Pazartesi günü sabah saat 08.00´den itibaren 14.03.2018 Çarşamba günü saat 17.00´ye kadar üç iş günü, Sanayi Odası hizmet binasında askıya çıkmıştır.

Sanayi Odası meslek gruplarında üye olduğu halde, meslek grupları isim listelerinde, ismibulunmayan üyelerimizin veya herhangi bir nedenle eksik ve yanlışlıkla ilgili, itirazların askı süresi içerisinde, Yeni Adliye Sarayı 2. katta bulanan, Kocasinan 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı Seçim Müdürlüğü´ne yapmaları gerekmektedir.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"