KAYSO MECLİS BAŞKANLIK DİVANI ÜYELERİ:

KAYSO MECLİS BAŞKANLIK DİVANI ÜYELERİ:

?ÜYELERİMİZİN YANINDA OLDUK, BUNDAN SONRADA OLACAĞIZ?

 

Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri´de yazılı bir açıklama yaparak Paralel Ögüt Yapılanaması´na maddi destek sağlamak iddiaları ile önceki gün tutuklanan Boydak Holding Yöneticileri ile ilgili yaşanan süreçten duydukları üzüntüyü dile getirip ?Kayseri Sanayi Odası olarak şimdiye kadar tüm üyelerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz? ifadesini kullandılar?
Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri´de yazılı bir açıklama yaparak Paralel Ögüt Yapılanaması´na maddi destek sağlamak iddiaları ile önceki gün tutuklanan Boydak Holding Yöneticileri ile ilgili yaşanan süreçten duydukları üzüntüyü dile getirdiler?
Açıklamada şu değerlendirmeler yer aldı?. ?Adli makamlarca yürütülen soruşturma kapsamında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hacı Boydak ve Boydak Holding CEO´su Sayın Memduh Boydak?ın tutuklanmış olmalarını üzüntüyle karşıladık.
Sayın Hacı Boydak ve Sayın Memduh Boydak Odamız üyesi olan çok sayıda sanayi kuruluşunda yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadırlar. Girişimcilikleri ve hayırseverliklerinin yanı sıra sağladıkları on binlerce kişilik istihdamla Kayseri´ye olduğu kadar Türkiye ekonomisine de çok değerli katkıları olan Boydak Holding Yöneticilerinin, son derece güvendiğimiz Türk Adalet mekanizmasının hızlı bir şekilde işleyişi ile tutukluluk hallerinin kısa sürede sona ereceğini ümit ediyoruz.
Kayseri Sanayi Odası olarak şimdiye kadar tüm üyelerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu olarak temsil etmekte olduğumuz camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda aramıza döneceklerine olan inancımızı belirtmek istiyoruz.?



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti