KAYSO METAL İŞLEME FUARI´NA 150 SANAYİCİ İLE ÇIKARMA YAPTI

KAYSO METAL İŞLEME FUARI´NA 150 SANAYİCİ İLE ÇIKARMA YAPTI

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) bu sene 22´incisi düzenlenen WIN EURASIA Metalworking Fuarı´na 150 kişilik ekiple çıkartma yaptı .

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) bu sene 22´incisi düzenlenen WIN EURASIA Metalworking Fuarı´na 150 kişilik ekiple çıkartma yaptı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen fuara, KAYSO, Üniversite Sanayi Araştırma ve İşbirliği Vakfı (ÜSAİV), Dener Makina ve Hannover Fairs Turkey işbirliğinde 150 kişilik işadamı heyeti ile günübirlik ziyaret gerçekleştirdi. Fuarın açılışında konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, bu tür fuarların önemini bildiklerini belirterek, ?Kayseri Sanayi Odası üyelerinden oluşan 150 kişilik karar verici bir heyetle fuarı ziyarete geldik. Aynı zamanda Kayserimizin güzide firmalarından Dener Makina ve Evin Çelik Eşya da burada. Onlara da destek anlamında kalabalık bir heyetle fuara gelmiş durumdayız? dedi. Başkan Büyüksimitci, Kayseri´de 42 milyon metrekare üretim alanında, yaklaşık bin 700 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiğini ve bunlardan yaklaşık 33 tanesinin de Türkiye´nin ilk bin firması arasında olduğunu belirterek, Kayserili sanayiciler olarak önümüzdeki yıllarda Türkiye´nin ihracatına daha fazla katkı verecek duruma geleceklerini söyledi. KAYSO heyeti fuar açılışının ardından Odamız üyesi Dener Makina ve Evin Çelik Eyşa´yı ziyaret ederek, fuarda çeşitli temaslarda bulundu.
Fuarın gala yemeğinde konuşan Dener Makina Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dener, bu organizasyonu gerçekleştirdiklerinden dolayı KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci´ye teşekkür ederek, ?Sizlerin kalabalık bir heyetle Kayseri´den buraya gelmeniz bana ve ekibime moral ve güç verdi. Hepinize teşekkür eder, başarılar dilerim? ifadelerini kullandı. KAYSO Başkanı Büyüksimitci ise, seyahate katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederek, ?Bu bizim görmek istediğimiz bir tablo idi. Bu ziyaret Dener Makina´ya hem manevi destek, hem de birlikteliğimiz anlamında çok önemli bir organizasyondu. Umarım hepimiz memnun kalmışızdır. Oda olarak bundan sonra buna benzer organizasyonları daha fazla yapmaya gayret edeceğiz? diye konuştu.
KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya ise, fuarların sanayicilerin kendilerini değerlendirmeleri açısından çok güzel bir fırsat olduğunu belirterek, oda olarak sanayicilerin yararına olacak bu tür organizasyonları daha kazla düzenleme gayretinde olacaklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti


Haber Kaynak : İHA

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları