KAYSO YÖNETİMİ´NDEN

KAYSO YÖNETİMİ´NDEN

KAYGRUP´A NEZAKET ZİYARETİ ...

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Mehmet Büyüksimitci öncülüğünde medya grubumuza nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette haber ekibimize değerlendirmede bulunan Büyüksimitçi: ?Hükümetin ihracatın gelişmesi, sanayinin ve teknolojinin yükselmesi için ciddi destekleri ve teşvikler var. Biz de ilimiz sanayicilerine öncülük ederek sanayimizi çok daha iyi noktalara taşımak için çaba gösteriyoruz? değerlendirmesinde bulundu.
Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Mehmet Büyüksimitci öncülüğünde medya grubumuza nezaket ziyaretinde bulundular. Meclis Başkanı Abidin Özkaya ve Başkan Yardımcısı Mehmet İlgü´nün de yer aldığı KAYSO heyetini Kay-Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya ağırladı.
KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ziyarette yaptığı değerlendirmede iş yoğunluğu neden ile ziyarette geç kaldıklarının altını çizip helallik isteyerek şöyle konuştu: "Biliyorsunuz çok yoğun günler yaşadık. Özellikle Aralık´ta Cumhurbaşkanımızın gelişi, daha sonra da ciddi programları yaptık. Biraz da tabii sanayinin birikmiş sıkıntıları vardı. Onunla ilgili de bir takım çalışmalar yaptık. İnşallah da bu dönemde hükümetimiz çok ciddi destekler veriyor. Artık herkesin de malum doğru tespitler yaparak bu şekilde gittiğimizde bunu da gördük ve Ankara ayağına önem verdik bu dönemde. Dolayısıyla bu ziyaret biraz gecikmiş oldu hakkınızı helal edin.?
KAYSO Başkanı Büyüksimitçi sözlerinin devamında ilimizde ihracatın artırılması için çaba sarf edeceklerinin altını çizip sektöre dair şu değerlendirmelerde bulundu: ?Şu anda gördüğümüz kadarıyla ihracatın gelişmesi için sanayinin ve teknolojinin yükselmesi için ciddi destekler ve teşvikler var. Bu konuyla ilgili biraz sanayiciyi bilgilendirmek istiyoruz, özellikle finans yönetimi ile ilgili son dönemde ciddi çalışmalar yaptık, uzmanlar getirdik, birçoğunda sağ olun sizler katılım sağladınız. Bunlar tabii sanayicimizin birtakım kurumsal problemlerini çözmek için artık ne yapabiliriz ile ilgili gerek fuar gezileri yapıyoruz gerekse bilgilendirmeler yapıyoruz bu endüstri 4 sıfır dediğimiz yeni bir sanayi devrimi geliyor, burada Kayseri´nin geri kalmaması lazım. Kayseri sanayisinin mevcut haline dönüştürmemiz lazım, Kayseri sanayisinin potansiyeli var. İnsanların çalışma azmi var ama bir şekilde bizlerin de oda olarak buna öncelik etmemiz gerekiyordu. İnşallah gördüğümüz kadarıyla da güzel gelişmeler var ar-ge sayımız her geçen gün artıyor senin sonuna kadar inşallah hedeflediğimiz 10 sayısını bulursak bir tane vardı, iki daha ilave edildi, üç oldu. Şu anda iki tane daha onay beklediğimiz var, 5 olacak onun arkasından da seni sonuna kadar 5 daha ar-ge merkezi olursa bunun önemi gerçek anlamda devlet bu sefer hakikaten doğru kriterlerle iş yapıyor, insanları ar-geye teşvik etmek için bütün imkanları ortaya koyuyor. Ar-ge merkezlerinde de inşallah 10 tane ciddi oranda güzel örnekleri çıkartacak ve hızla sayısı artan bu dönüşüme çok büyük faydası olur. Biz de Sanayi Odası olarak başka işimiz de yok, sanayiciye faydalı olmak bizim işimiz.?



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ