KAYSO´DAN

KAYSO´DAN

ÜYELİK BELGESİ?

Kayseri Sanayi Odası´nın yeni üyelerine yönelik düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantısında, üyelik belgeleri de takdim edildi?

Kayseri Sanayi Odası´nın yeni üyelerine yönelik düzenlediği sohbet toplantısı ve üyelik belgesi takdim töreni kahvaltılı olarak gerçekleştirildi. KAYSO Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı toplantıda yeni üyelere üyelik beratları takdim edildi.

Toplantının başında odanın kuruluşu ve işleyişi hakkında bilgi veren KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri´nin potansiyelini göstermek adına Sanayi Odasının ve üyelerinin güçlü olmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Siz ne kadar güçlü olursanız bizim önerilerimiz ve taleplerimiz daha çok kabul görüyor. Kayserili sanayiciler olarak her zaman elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Sanayimizi Türkiye´de belli bir konuma getirdik. Daha da yukarılarda olmak içinel birliği ile hareket ederek, birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu?

Kayserili sanayiciler olarak artık farklı işlere de yoğunlaşmaları gerektiğinin altını çizen Başkan Büyüksimitci, "Artık kendimizi değiştirme ve yenilikçi ürünler üretmek zorundayız. Yeni ihracat pazarlarına açılmalıyız. Nakit akışımıza ve muhasebe sistemlerimize dikkat etmeliyiz. Şirketlerimizi ne kadar sağlıklı yönetirsek, şehrimizce ve ülkemize o kadar katkı sağlamış oluruz. Araştırma ve geliştirme faaliyetleri bizim olmazsa olmazlarımızdan. Bunun için hem yaptığımız işi geliştirme, farklılaştırma adına, hem de yeni işler yapma adına mutlak surette Ar-Ge faaliyetlerimizi iyileştirmemiz lazım. Bunun için şehrimizdeki Ar-Ge ve tasarım merkezlerimizin sayısını artırmamız gerekiyor. Bu konuda biz Oda olarak gerekli desteği veriyoruz, bu konuda bizleri aramanız yeterli" diye konuştu.

KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya ise, sanayicilerin sorunlarının çözümünde en doğru adresin Sanayi Odası olduğunu belirterek, zaman zaman Oda tarafından talep edilen görüş ve önerilere sanayicilerin dönüş yapmaları halinde sorunların çözümünün biraz daha kolay olacağını, en azından daha hızlı sonuca ulaşıldığının altını çizdi?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı

Kayseri Üniversitesi, işgücü piyasalarında ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim veriyor

Fikirlerin yatırıma dönüşeceği proje: '7/24 Kütüphane ve Bilgiyi Geliştirme Merkezi'

Büyükşehir’in örnek projesi ‘Sırdaşın Olayım’ vatandaşların hizmetinde

Ramazan etkinliklerini 1,5 milyon kişi ziyaret etti