KAYSO’DAN TÜM ETKİNLİKLERE KORONA VİRÜS ERTELEMESİ

KAYSO’DAN TÜM ETKİNLİKLERE KORONA VİRÜS ERTELEMESİ

Kayseri Sanayi Odası’nın her türlü toplantı, ziyaret ve eğitim faaliyetlerinin erteleme kararı alındığı duyuruldu

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada T.C. Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin karar ve tavsiyeleri doğrultusunda Kayseri Sanayi Odası’nın her türlü toplantı, ziyaret ve eğitim faaliyetlerinin erteleme kararı alındığı duyuruldu.

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada odanın her türlü faaliyetinin ertelendiği duyurularak şöyle denildi:

“Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu, koronavirüs önlemleri kapsamında alınan T. C. Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) karar ve tavsiyeleri doğrultusunda, Odamız toplantı, ziyaret ve eğitim faaliyetlerini erteleme kararı almıştır.Bu kapsamda KAYSO Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Nisan ayının son haftasında yapılacaktır.Yine, 9 - 10 Nisan tarihlerinde yapmayı planladığımız Savunma Sanayii İmalatçılar Derneği ve KAYSO işbirliğinde Savunma ve Havacılık Sanayi Endüstri Günü programı ileri bir tarihte yapılmak üzere iptal edilmiştir.  Yönetim Kurulu ve Meslek Komiteleri toplantılarıyla diğer faaliyet ve hizmetler aksamadan sürdürülmektedir.  Üyelerimiz, belge taleplerinde online hizmetlerimizden de yararlanabilirler. KoronaVirüs’ten dolayı etkilenen sanayici ve ihracatçılarımız ile ilgili sektörlerimiz bazında tarafımızdan çalışma yapılmış olup, sorunlarımız ve çözüm önerilerimiz TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na rapor olarak iletilmiştir. Hükümetimiz tarafından reel sektörü rahatlatacak mali önlemlerin açıklanmasını bekliyoruz. Salgının kısa sürede önlenmesini ve ekonomide hızlı bir toparlanma görmeyi diliyoruz.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da