KAYSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

KAYSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

SİYASİLER ÜSLUPLARINI GÖZDEN GEÇİRMELİ”

HABERİ İZLE

Kayseri Sanayi Odası Meclisi  Mart Ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Nurettin Okandan Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda  konuşan katılımcılara hitap eden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak  hükümete güvenlerinin  tam olduğunu vurgulayıp,  seçim sürecinde siyasetçilerin  üsluplarında daha dikkatli davranmaları gerektiğine vurgu yaparak, şehrimizin huzurunu kaçıracak, istikrar ortamını bozacak açıklamalardan uzak durmalar gerektiğinin altını çizdi..

Kısa adı Kayso  olan Kayseri Sanayi Odası  Mart Ayı olağan meclis toplantısı oda konferans salonunda gerçekleştirdi. KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Kısa adı Türk EXİMBANK olan Türkiye İhracat Kredi Bankası Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Enis Gültekin, Krediler Genel Müdür Yardımcısı Mesut Gürsoy, Uluslar arası Krediler Genel Müdürü Alaaddin Metin, KAYSO meclis üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve meslek komitesi üyeleri iştirak etti.

KAYSO Meclis Başkanı Nureddin Okandan'ın toplantı yeter sayısının bulunduğunu belirterek, meclis toplantısını açmasının ardından konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Ankara'da Sanayi Odası Yönetim Kurulu İstişare toplantısından sonra Türkiye' nin ekonomik yönetimiyle ilgili Hükümete güvenim daha da arttığını kalın çizgilerle çizerek Türkiye hem hazine tarafı hem Merkez bankası tarafımız hem de diğer kurumlarımız bu süreci iyi yönetiyor.  Türkiye dünya'daki değişmeleri, para piyasasındaki değişmeleri daha önceden hissederek gerekli tedbirleri alan bir yapıdadır. Elbette ki dış finansmana ihtiyacımız var. Diş finansı tabı kı kaliteli finansla yürütmememiz gerekiyor ki ülkemizin büyümesine katkı sağlayalım. Bizim hala kendi imkânlarımız büyümezimizi finanse edemiyor. Dolayısıyla dış piyasalardan belli miktarlarda fonlama yapmamız gerekiyor. Bununda ağırlıklı olarak özel sektör eliyle yapıyoruz” dedi.

Boydak, Başkanlığı döneminde en az 6 seçim yaşadıklarını belirterek, Genel ve yerel seçimler referandumlar gibi seçimler geçirdik. Söylenen ağır sözler kalıyor. Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak Siyasilere çağrımız rekabet ederken vurmayla kırmayla yıkmayla devirmeyle işleri olmasın. Herkes efendice güzel bir şekilde projesini açıklasın. Çünkü; yarın yüz yüze bakayacağız. Sanayi Odası Meclisimize baktığımız zaman her kesimden her görüşten arkadaşımız var ve hepsine saygılıyız. Ama şehrimizin huzurunu kaçıracak şehrimizin istikrar ortamını bozacak, kardeşlerimize halel getirecek hareketlerden kaçınılmasını rica ediyoruz. Aday Adaylarımız var önümüzdeki günlerde bu adaylarımız listelenecek. Burada herkese bol şans ve başarılar diliyorum. Ancak siyasi temsilcilerinden beklentimiz Kayseri'de son 2,5 ay seçim sürecini sağlıklı bir şekilde yürümesini ve birbirimize utanacağımız sözlerden kaçınılmasını özellikle rica ediyorum. Çünkü Kayseri, bir sanayi şehri bir ticaret şehri, Kayseri etrafındaki 12 vilayete önderlik eden kadım bir kentimizdir” ifadelerini kullandı.

Boydak'ın konuşmasının ardından Türkiye İhracat Kredi Bankası temsilciler Sanayi Odası üyelerine yönelik sunum gerçekleştirdiler.

Ardında ise Mustafa Boydak, Türk EXİMBANK temsilcilerine plaket takdim etti.



İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı