KAZIM KARBEKİR MAHALLESİ SAKİNLERİ

KAZIM KARBEKİR MAHALLESİ SAKİNLERİ

BAŞI BOŞ SOKAK KÖPEKLERİ´NDEN DERTLİ?

   Melikgazi İlçesi sınırları içersinde konuşlu Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri son zamanlarda başıboş sokak köpeklerinden şikayetçi. Vatandaşlar, köpeklerin sayısının giderek arttığını ve birkaç kez saldırganlaştıklarını iddia ederek durumu yetkililere bildirdiklerini ancak herhangi bir sonuç alamadıklarını belirtip ciddi sonuçlar doğuracak bir olumsuzluk yaşanamadan konuya çözüm bulunmasını istiyorlar?
Sokak Köpekleri Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerini canından bezdirdi? Sayılarının her geçen gün arttığını ve giderek saldırganlaştıklarını belirten mahalle sakinleri durumu önce Melikgazi Belediyesine şikayet ettiklerini ancak belediyenin konuyla ilgilenmediğini iddia ederken, aynı şekilde kaymakamlığın da şikayetlerine cevap vermediğini belirtiyorlar?
Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri, korkudan evden çıkamaz hale geldikleri başıboş sokak köpeklerinin bir an evvel barınağa alınmasını ve sorunlarına çözüm bulunmasını talep edip yetkililerden yardım istediler? Mahalle sakinlerinden Recep ÖZKALIPÇI haber ekibimize yaptığı değerlendirmede ?Beş yüz metre ileride bağım var ancak köpeklerin korkusundan sabah kalkıp bağa gidemiyorum. Bütün işlerimiz aksadı. Çoluk çocuk sokağa çıkamaz olduk yetkiler bu duruma bir çare bulsunlar? ifadesini kullandı?.
Bir diğer mahalle sakini Nazım Yıldırım´da köpeklerin sayısının her geçen gün arttığını iddia edip ?Sayıları zaman zaman 20´ye yaklaşıyor ve özellikle çocuklara saldırıyprlar. Bir an evvel önlem alınmalı ? diye konuştu?
HABER: C.ÜSTEN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor